Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nekunk is van egy leanyunk is, kis picurka, meg jarni is alig tud de olyan elbuvolo, h mar most rettegve szamolom a cipoket reggelente! :) Plane h a kis batyoja hatalmas nocsabasz! a multkor is amikor mondta Kedvesem, h jon at a baratnoje, fiunk csak annyit mondott, h "jo, akkor majd egyutt furdok vele!" :)
Én elküldtem az asszonynak, had lássa milyen jó férje is vanik :-)))
Törölt felhasználó2012. 08. 24. 13:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kihagyhatatlan! Hozz össze egy példányt magadnak is. :-) Az enyém most kezdett el csókolózni, puszit eddig sosem kaptunk, de hogy látja tőlünk egy hete elkezdett úgy szájon csókolni minket, hogy közben fogja két kezével az arcunkat.
Persze mindig szólunk hogy ne oda, arcra kell, stb, de azért piszokmód leolvadok.
Bocs az OFF-ért, befejeztem.
Mai napra csak demó kötéseim voltak, 25-től és 35-től shortok.
Valszeg igen, de töredelmesen bevallom: én mindig lányt szerettem volna, most hogy az első mekkkvan, már csak azt kértem a jó Istentől, hogy a többi is ilyen kis puncis legyen.
:)... sergej neked annyi , vérdíj van a fejedre kitűzve a nőklapjacafén , meg a kiskegyeden :))
sziasztok ! :)
Törölt felhasználó2012. 08. 24. 13:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
volt olyan is - tudom hihetetlen - de nem sok. az egyiket viszont nagyon imádtam, a mai napig szoktunk vacsorázgatni.
egyszer az egyik valóban okos nő ezt mondta: "iszonyú jó szerető vagy, de pocsék férj" -> ebből szerintem rájössz a miértre :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?