Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hat akkor nem tom h van ez - en nem vagyok nagy TA-s, de sehogy sem latom bele a grafikonba az emlkedest. epp most tort naposon is meg 1h-n is lenyegi tamaszt az index, tamasz messze, s konyul lefele... vagy a magical feeling azt monja visszahuzzak? hm...
link
Nem ertem en ezt a Boeinget sem - nem oly reg meg nekem is voltak papirjaim, akkor is volt egy nagy megrendelesrol hir - majd' azonnal el is adtam, mivel annak ellenere sem tudott hude megindulni... Bocs, az ujabb offert. node h ez az adat akkor most jo e USA-nak vagy mi van, az homaly. piacok nem mutatnak nagy oromot...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?