Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Thx. Mélázzunk csak, mélázzunk! HangSeng + Nikkei eléggé dögrováson van, pedig mint két "bedolgozó" ország, ők kellene hogy nyújtsák amcsiknak a jó fundákat--- messze nem ez a helyzet. EuStoxx50-et sztem csak a németek tartják még úgy-ahogy középen, nélkülük az is pincemenet volna. DAX "saját jogán" ilyen bikás, amcsik meg műpénzzel tolják, úgy könnyű! :o)
Bakker, 919-ről akartam nyitni, amikor megborult, de csak 926,8-ról sikerült, mert folyamatosan visszakérdezett, hogy az árfolyam módosult, elfogadom-e. Lényeg a lényeg: DAX long ready!
Németül nem tudok, de szerintem ő azt várja, hogy a támasz és ellenállás vonalak között fog "pattogni" az árfolyam és a hosszabb távú képet valamelyik vonal szignifikáns törése döntheti majd el...gondolom én :)
Törölt felhasználó2012. 08. 24. 09:26
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap a befektetők már viszonylag korán a medve-irány mellett döntöttek. A DAX a mágikus 7000 alá esett, majd eladások indultak. Ezzel megkezdődött egy "fölérendelt" konszolidáció, melynek végcélja a többhónapos emelkedő trend kezdőpontja lehet 6600-nál.
- Az első célt tegnap 6945-nél elérte. (szerintem elírta és 6925-öt akart itt írni).
- A 6880-as második cél elérése előtt mindazonáltal ma délelőtt egy visszatesztre lehet számítani 6975 illetve 7000/7010-ig.
- A harmadik cél ezután következhet 6615-nél.
- A bikák csak 7085 felett vehetnék át újra a gyeplőt. Ebben az esetben az éves csúcs betámadása lehet a cél 7195-nél.
Nézegetem Roccót, egyik mai rajzán van valami amit nem tudom hogyan értelmezzek, lilával bekarikáztam. A szürke nyíl azt jelentené hogy 6315 alatt vége a dalnak és pince?:
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?