Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hm....en meg nem temetnem a longot...majd ha csinalunk egy alacsonyabb h4 tetot....most egyelore az emelkedest korrigaljuk...h meddig tart azt nem tudja senki.....
ahha juró short az meg is indult...
de én most csak rövidre gondoltam, mert szerintem is van/lehet még egy nyomás eurban fel.
csak ha most lép egyet a juró le az hozhatja a daxlit is - rövidre esetleg :)
szvsz
Azért várjál avval! Juróban első verziónak 1,25-másodiknak 1,244 van benne! Onnan AKÁR 1,264-5 is elképzelhető impulzívan. Vigyázni a juróval (én is shortban csücsülök erről a szintekről, és 1,244-ig vártam vmelyik nap)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?