Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Köszi szépen Mindenkinek! Remélem tudnak kezdeni velük valamit (nem tiszta, hogy ki a tulaj, lehet Észtországban van az anyavállalat). CC-be beleraktam a PSZÁF-ot, GVH-t és az EFK-t (Európai Fogyasztó Központot).
PSZÁF a felügyeleti szervük, szankciót is alkalmazhat velük szemben.
Tértivevényes levélkében kell leírni a panaszt és annak egy példányát tájékoztatásul megküldeni a brókercégnek.
A félreérthető tájékoztatás viszont a fogyasztóvédelem asztala, ott is hasonlóan célszerű eljárni.
Párhuzamosan is indítható a két eljárás.
A napi.hu elemzője (régen figyelgetem és bejövősek az elemzései) teljesen nyilvánvalónak tartja a 6800-as célárat ma is.
Abszolút nem ijedt meg a hatalmas, 300 pontos eséstől, amiből itt már ötezres célárakat is vizionáltak.
Persze naposon elemez.
Én azt vettem észre, hogy amikor Rocco elkezdi elvadulni a célárat, (alig 6000 alatt már 5187 szajkózása), akkor már inkább lipire, meg WAW-ra kell hallgatni.
Rocco 450-et írt és a duplaszőr lefelé irányban még kutatás tárgyát képezi WAW szerint, szerintem pedig nem jön be olyan tökéletes arányban, mint felfele irányban, viszont úgy látom, hogy ritkábban is alakul ki.
hát én ezt nem látom 30m-on(bár látnám),épp most adott vételi jelet a macd,nem látom,hogy esni akarna és szerintem a fel kör közepénél,vagy még ott se járunk..
Nehéz ügy. Napos szerint 6700 környékéig már mindenképpen illene elmenni: az órás aszondja, az neki is jó, de akár fordulhatunk is: a félórás kicsit sokallja és menne 6500 irányába.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?