Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
on: volt a DAXra egy H4-es ábrám sávozva, amit wana is reszelgetett... marhára gyanus, hogy pont az akkor berajzolt sávtetőröl fordult 6770 környékén (viszont az a metatrader a munkahelyi laptopomon leledzik, ahová be nem teszem a lábam hétfőnél előbb, de majd hétfőn csekkolom)... dehát megintcsak azt kell mondjam, hogy akkor betenni egy longot 6770ig elég insane lett volna, és tessék...
Na igen, rád gondoltam.. :) Ezért járunk mi is vagy az elején a szezonnak vagy a végén, mert a párom eléggé fehér bőrű és nem bírja...De hát azt az időt még én sem, nem lehet semmit sem csinálni én meg nem vagyok az a szállodában ülős olvasós típus...
Elvileg birom a meleget... gyakorlatilag 2nap után 13-17 óra közt nem mereszkedtunk a szabadba :D brutál... 32fok volt a tenger...
Árultak gumitehenet :D (a gumiteve sztorija nyulik vissza egy szudáni vagy egyiptomi buvár szafarira, aholis egy kisállat kereskedésben árultak a szokványos kutyáknak szánt gumicsirke mellett gumitevét... aztan mikor a tucatnevem összes variációja elfogyott és csak a nagy.gabor201203214325-t ajánlotta fel a gmail mint szabad emilcim, hirtelen felindulásból ezt irtam be, gondoltam könnyen megjegyezhető :D ) Hasznalni meg nem is hasznalom, hirtelen nem vágtam milyen tevének köszöngetsz :D aztan leesett, hogy itt is az a nickem :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?