Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Üdv! :) Én meg hazamásztam Ciprusról... 47fok volt, kicsit még aklimatizálodni kell azt hiszem :)... nem gondolom, hogy hétfőnél hamarabb kereskedni fogok, csak beköszöntem nektek...
Olaszok viszonylag jól tartották magukat, volt egy jó long megy egy short rajta de sikerült plusszban zárnia...De ha így gyengül az eur ma is akkor csak kis korrekció volt a tegnap és ők is esnek tovább....
Akkor holnap ki se nyisson a dax se, mi lesz velünk nélküled? :) Milyen esemény lesz ami miatt úgy gondolod jobb ha nem leszel? Én nem nézem a híreket.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?