Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ugye emlékszel Lipi, hogy ekkor pont ezt prognosztizáltam? Berni apó egyik nap az egyik irányt lovagolja meg, másik nap meg a másikat... közben ugyan sokat nem mondott de épp eleget ahhoz, hogy oda vissza megjátsza az esés emelkedést ...
Tudod, utálom, ha bekóstolnak! Beírok vmit puszta "szivességből" (vagy bejön, vagy nem, ez már más tészta) erre vki elkezd kóstolgatni, hol ott azt sem tudja mit beszél.... pénzt keresni vagyunk itt, nem kisdedesdit játszani. Ha vki nem tudja ezt felfogni, az ne tőzsdézzen!
lehet, mert nem tudom elhinni, hogy par ember mozgatja a vilag tozsdeit :)
Mindig mosolygok azokon is, akik azzal jonnek, hogy a zsidok tartnak kezbe mindent, toluk fugg minden, stb :)
Na de sztem beszeljunk inkabb az indexekrol mint osszeeskuves elmeletekrol, azzal lehet tobbre megyunk ;)
sztem ugy, h te is tudod, hogy van egy olyan, hogy minden fontos adat, info elott megvan az, hogy a piac mit var - ezt mar elore bearazza felig, es mivel bernie a piac altal vart qe3-at nem jelentette be igy visszaestek, masnapra sem gondolta meg magat de azt mar nem is vartak a befektetok, ugyhogy orultk, h vegulis rosszat nem mondott hanem biztatott h ha nagy a baj majd kozbelepunk... na nekem is van fantaziam ;)
Végülis, igazad van! Mi az h Neked nem mondanak meg előre dolgokat, Neked, aki párszáz/párezer juróval tőzsdézel? Miért csak azoknak, akik pár milliárddal?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?