Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Attól lesz érdekes, hogy milyen lesz az olasz és a spanyol...mai kereskedésen nagy szerepet játszott, főleg a kötvények, és bővül-e a lista a falvak csődjével ( olasz és spanyol) Szerintem a spanyolok holnap katasztrófa övezetté fogják nyilvánítani catalugnat
Törölt felhasználó2012. 07. 23. 20:30
Nédda...ha már ez a mondás is ennyire népszerű! :-)
Dacára az (oxfordi tananyagnak) elkapta a DAX hölgyemény a második céláramat is. Záródott is program szerint! :-))
6418+6446
Nédda...Tudom, hol hallottam már ezt, a Hofi "Aranycsapatos" műsorában, ahogy az "egybenyakú" Kocsis (Így nevezi) befejeli a fejére beadott labdát! :-))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?