Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én mivel napizok mindent 5 percesen kereskedek a relatív aljakat és csúcsokat figyelem nap közben, tankönyv szerűen fordulgatnak ezekről a szintekről...
A saxo nemrég csökkentett fedetet igényt 15 kontinak kb 800 eur a spread az magas 12 de mivel egy 30 pontos dax elmozdulás itt kb 100-140 pontos mozgást generál. De délelőtt leginkább az eur val mennek és ők is megzakkannak kicsit amikor a hambisok képbe kerülnek 2 környékétől már bármi lehet és annak az ellentettje is szűk azonnali stoppot kell tenni a pozi felvételnél mert pld jártam úgy egy rosszkor nyílt pozival, hogy csak 30 pont nyerőben volt, na mondom mivel rosszkor nyílt zárom és amíg a pozi zárásra az engedélyezésre és az okra klikkeltem -20 ponttal zárt....Brutál...
Pálinkás jó reggelt!
Tényleg érdekesnek tűnik a mai nap.
A napos DAX chart eszméletlenül néz ki.:-)
Dajcsland is "megintve". (1 koka, 2 yuko.)
Ojro "ócsítása" jól halad...
Már a Bibliát is beleszövik a gazdasági hírekbe. Apokalipszis. Téboly. Amerika nem tudott felállni, KO. Történelmi mélyponton a lakáspiac is, meg a románok is. (Meg a magyar gazdasági újságírás is.)
Azt beszélik, hogy ma már a nap sem kel fel....
Azt hiszem, ma inkább AUD/NZD-t kóstolgatok demón, az sokkal tisztább képet ad... DAX-ban meg bármi megtörténhet, de a hírek miatt úgy gondolom, hogy akár felfele is mehet.
Nyitok shortot is, meg longot is. Szigorúan demóban. Élesben bottal se piszkálnám....
Én most egy ideje velük megyek, az ibex is nagyon jó volt tegnap, de mivel volt vola Olaszban rendesen ezért oda már nem volt mersze átmenni mert itt pillanatok alatt van 150-180 pontos mozgás...Remélem ma már nyugodtabb lesz a nap és tudok majd rájuk is figyelni...Daxban nincs gond mert él a short kb 505 körül venne ki a követő ahogy most látom, meglátjuk...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?