Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:-(, én is átéltem ilyeneket. Hidd el, ha már 900-ig lekűzdi magát egy certi az már tutko kiüt. Onnan már ritkán fordul vissza. Viszont a kiütés még az alatt van cca. 200-al. Uhogy érdemes gyorsan átkötni - ha már ragaszkodsz az irányhoz. (Én is csak saját szívásomon tanultam meg...)
1 napos késéssel ugyan, de csak elkezdett zuhanni a 6705-ös szintről.
- Elérte a legutóbbi felkör kiindulópontját 6350-nél, ezzel a trendváltás réme fenyeget egy nagy fej/váll képében. A jobb váll még hiányzik, ezért várható, hogy kedd/szerdán megnyugszik a vola és elkezd emelkedni 6620/6640 irányába. Napi ellenállások: 6450/6475 és 6525.
- Legkésőbb 6620/6640-től kezdve újabb beszakadásra számítok egészen a 6150-es résig.
- A 6340 idő előtti letörése esetén közvetlenül 6150 volna a cél.
- 6780 felett újraélednének a longos ábrándok. Ebből 6925-ig vagy 7000-ig emelkedhetne.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?