Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na szóval...
Juró napos gyertya! ezt akartam írni!! Érdekes lehet! :)
Törölt felhasználó2012. 07. 23. 21:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jóéjt mindenkinek! Holnap reméljük mindenkinek sikeres nap fog jönni. Nem mertem nyitni semmit ma este, mert nagyon kérdéses, hogy futik mit fognak csinálni éjszaka. Reggelre én ettől függetlenül egy 6400 körüli nyitást várok.
Holnap megint beszélni fog Berni papa délután az még jól megbolygathatja a dolgokat.
előzmény (#39423: lulo) | válasz erre | Tegnap, 21:41
A holnapi napban, szerintem egy -2 és -3 % lesz a zárás...Igaz, hogy a daxban van erő, de a többi index nagyon le fogja húzni a daxot olasz spanyol
Alilou3
Jelzés a moderátornak
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?