Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
tok jo! ahogy lezartam, rogton utanna zuttyant le! :) (hehe, nem en ontottem, becs szo! :))
Törölt felhasználó2012. 07. 23. 17:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
csak mert egyezik a dolog egy saját korábbi cicavíziómmal, kivi vagyok bejön-é?? de ez a világ egyelőre még odébb van--- ) amúgy irdatlan mennyiségű hsz-t mentek el, hétvégén több óra kell mindig mire átnézem őket ))
dax megint egy ellenallasnal van, ha ezen at tud menni, kaphat ujabb lenduletet szerintem. ((5H) node lassan mennem kell, donternem kell zarok e vagy mi legyen... hm..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?