Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
fonetikusan nem,csak magyarul írva 3 szót;
bonjure madame/möszjő,par le vu allemagne?merszi boku,szilvuplé kb ennyit :),de működött ott jártamkor,viszont a cmps elidóse-t sehogy sem akarták megérteni az echte párizsi tájszólásamból-amikor rájöttek,nekem kínaik tünt,nem is hasonlított kimondva arra,amire számítottam
Most akkor nagyon hosszú sorokon keresztül vegyétek úgy hogy káromkodtam... (itthon megvolt)
Olyan szépen bele tudok marni az emberek fájó pontjaiba akaratlanul naiv pofával hogy az valami hihetetlen. Kérek szépen most mindenkitől k***sok minuszt. Thx és Miki BOCS!!!!!
az összeset,de nem tudom milyen szinten(talán 600 körül a fel körben),pedig klubtag volt ő is a kényszerswinges társaságban.olyan 450-nél már neyerőben lett volna,ha jól emlékszem.ez mekkora méreg!!! :(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?