Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mivel ma fontosabb adat nem lesz, ilyenkor altalaban folytatodik az eloo trend - ha josolni kellene en esest josolnek - aztan estere kiderul, hogy jo lennek-e josnak :)
(#39427) Re: Sziasztok!
Értékelés: 0
előzmény (#39420: smithron) | válasz erre | Tegnap, 21:43
Nem.. a célár teljesült... innen, ha az emelkedésre húzól egy fibót, akkor látszik, h a 61,8 nál van éppen, ezért írtam/tuk már soxor, h a 620 és a 31,8 (510-520) eldönti a dolgot!
Ahogy gondolod, ezt egy kicsit hisztinek érzem! Tegyél úgy, ahogy Neked a legjobb!
Mea Culpa!
lipido
Jelzés a moderátornak
Jó reggelt, sziasztok! Érdekes napunk lesz, ebből jósolni.... Arany még úgy ahogy tartja magát... JK, nem hagyok bent pozit ilyen bizonytalan helyzetben!
... még este dobtam, levitte a kialakuló vonalat és alá zárt, (amúgy kiütötte volna a stop) , ... csak résbetöltésig longoltam volna , ettől függetlenül sztem ma vagy max 1-2 nap alatt betölti
(#39499) Re: EURUSD
Értékelés: 0
előzmény (#39498: lipido) | válasz erre | Ma, 00:20
1,2115?
lipido
Jelzés a moderátornak
:))
Törölt felhasználó2012. 07. 23. 01:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sziasztok Srácok! Látom még vasárnap éjszaka is megy ezerrel a spekuláció! Nagyon helyes. Jó lenne a 6804-11-es szint elérése, hogy a kényszer-fedezet-hedge-swing longjaimtól megszabaduljak és végre a shortjaimé legyen a terep. :)))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?