Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
GERMAN FM SCHAEUBLE: Euro-zone states have cut deficits more than others; "we're on a right path," we will succeed.
19 Jul 15:04:38
GERMAN FM SCHAEUBLE: "Spain is our partner" in bank recapitalization; troubled Euro states have made "great progress."
19 Jul 15:04:10
GERMAN FM SCHAEUBLE: EU banking supervision rights must far surpass RBA. Bundestag would need to approve EU bank supervision.
19 Jul 15:03:53
ECB says no objections against Mersch appointment to board.
19 Jul 15:03:02
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy hirtelen minden megoldódott a Világban... Jelenleg a május eleji szinteken vagyunk DAX-ban. Ha az EURUSD nekilódul, akkor pedig ki tudja meddig menetel a dojcse index.
Hidd el, sztem én nagyobb mínuszban csücsülök és várom a helyzetem jobbra fordulását. Mindenesetre nyitottam még egy longot 54-ről, és valószínűleg hamarosan nyitok (fedezetként) egy harmadikat is. Aztán mehetünk 804-11-ig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?