Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ferfi vagy :) en nem mernem shortolni, felo, hogy par perc mulva ha rossz adatok jonnek - amire szvsz van esely, akkor ismet aranyba kezdenek menekulni... arrol mar nem is beszelek, hogy par nap mulva mikor megtortenik a kijozanodas, akkor mi lesz - az aurot tovabb fogjak vagni lefele, a reszvenyek pedig deli iranyt vesznek - na Roubini2 -t hallottatok :)
Az a nagy kincs, ha valaki(k) tudja(ák) mérni, hogy mi, mennyi és milyen szinten épült már be, az aktuális piaci árakba, szintekbe! Hiszen, a tőzsde a jövőt árazza, a múlthoz viszonytva - a jelent le...ja! :-)
Sajnos, az emberi gondolkodás, döntési mechanizmusok úgy vannak a piacon "kódolva", egy ilyen folyamatos emelekdésnél, hogy rossz hír jön, és már sokat is mentünk fel, na akkor megsortolom a rossz hírt.
Akár egy ideig, 10-20 percig megy is, de azután mi lesz? Nem megy tovább, sok a veszteség, zárás - táplálva az aktuális emelkedést.
Atneztem a heten eddig megjelent kiemelten fontos adatokat.
Egyet nem talaltam, amelyik jo lett volna - a legjobb az volt, amikor az elorejelzesekkel megegyezo adat latott napvilagot.
Mindezekbol merek arra kovetkeztetni, hogy a most negyed ora mulva megjeleno adatok sem lesznek valami fenyesek.
Hm! Nyam! Hetes gyertya!
Megtennéd, hogy néha belinkeled a hetes chartot??? Én csak napos DAX chartot tudok nézegetni forexproson.
MT4-ben (demo)nekem nincs DAX.
Köfike.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?