Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A hajnali kettővel együtt már én is tagja lehetnék a spártai 300-nak. Persze ehhez kellett a Hittestvereink hajnali tulbuzgosaga is.... A ta-hoz nem értek ugyan is egyáltalán semmit. Ez olyan mint a vercukorszint, jobb az ilyat nem tudni!
Hol nyitottad, hol zártad? Valahol 23520 körül nyithattad, amikor írtad: -70: 23450 23423 körül szutykol, a stoppod lehetne most 23450-nél, A REMÉNY, hogy összeomlik a kártyavár.
Gratula a ~23520 pozinyitáshoz, most 23440. Kb. azt néztem, ahol én fordítanám a gyertyát, a szint a 23360-23380-23400-23420 sorozat következő tagja logikusan 23440. Mindenki erre alapoz, hiszen +ban akarja látni a pozitját, tehát 23440 alatt enyhe omlás jöhetne. 23380-23400 erősen benne van, vagy extreme omlás 23330-ig.
Tulipán kollégának rajzoltam: https://kephost.net/p/MTk2NDI5OQ.png Logikus nyitás volt a 23530-25 környéke, aztán majd kiderül. Kicsit megtolta a bolit, enyhén oldalaznia kell, ki kell várnia, és nem nagyon aláesnie 23500-nak, és vagy el se érni a kitörési 23480-470-et. Kíváncsi leszek a nap végére.
Akkor hétfőre elméletben már gazdag leszel., és ihatsz egy sört elméletben a sikerre. Nem mondom hogy olyan biztos vagyok a dolgomban a mint tegnap zárás előtt, de adok rá 70% esélyt hogy a shortom bezoldul még ma este vagy hétfőn hajnalban legkésőbb.
Szerintem komoly befektetők nem rohangálnak bevásárolni ilyen 300 pontos esésekkor,hogy "akciós tescos" árak vannak.. Ők inkább eladnak,ha bajt szimatolnak,akik rávetik magukat,mer óccsó,azok a spekulánsok,akik félóra múlva zsebre is teszik a hasznot. Ezekkel pedig tartósan nem fognak emelkedni az árfolyamok..
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 1h-ra rakd át. 05.23. Ez az EU vámos szir-szar nap. Ott az 1H csatlakozás 23470. 23330-23350 volt a kulcsfontossúgá, nem konkrétan a 23470, de én ezt a találkozási pontot írtam. ha 1h-n nézed, 23300 környékére "KRITIKUS" fontosságú. Ha ez elesik, akkor lehet belőle nagyobb rotty, védeni fogják, erre tippelek. Főleg 2 GAP van. a Mait beszántanám zöld festékkel, ha érted a célzást.
ja látom már. bocs, csak kavarodtak asázmok. tegnap még 23740 körül járt, ott nyitottam volna egy fals szart. Az bukó lett volna. igen, írtam,h ha mégis esik, 23470 "KÖRNYÉKÉN" gondolkodnék. De mivel alatta kezdett, így még logikusabb volt,h megtorpedózzák.
23.470-et írtál.. Idéztem.. De mindegy is.. A nagy beesések után mindig ez van..Belevesznek,reflexszerűen,mert ugye sokat esett..Nem vették komolyan,hogy Irán képes komoly választ adni.. De jön a hétvége.. Az amúgy is korrekcióban lévő Daxot inkább shortolnám,mint longolnám.. Természetesen nem veszek fel hétvégére pozit,csak elméletben...
Lefosták 23520-ról 23500 környékére egy inverz kalapácsal. Na most füstölném ki az összes shortos szerencsétlenkedőt az útból, hogy 2x is meggondolják, shortolnak vagy longolnak. LONG FOVERER! 23540-nél hagyott egy dojit, az a kulcssszint. 14:00: USA-nak most nyílik a csípás szeme, meglátják, hogy 1,5%-al olcsóbb, azonnal buy, mintha én szaladnék a TESCO-ba az akciós kristálycukorért.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart érdekes az m15-ös mozgás, a boliközépre rá van feszülve, az meg erősen tolja lefele, de esni nem akar. Ha most nyinték: LONG: 23420: STOP 23390/23400, attól függően mennyire vagyok eleresztve. Historikusan az ilyen háborús kalamajkás eséseket megveszik, mert nem funda alapú, hanem hír alapú Hírre LE, hírre VISSZA. Ezért próbálkoznék a longgal, de csak ma. Majd ha tényleg jönnek fos adatok, akkor eshet, de ma nem annyira logikus. Ha meg mégis esik, 23330.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?