Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
NQ-ban látok én is fantáziát, de csak akkor, ha lecheckolja az ATH-t már végre. 100 pontra volt tőle. vagy atomra átlövi, vagy innen borul, nem keveset.
A New York-i Értéktőzsde, amely az Intercontinental Exchange, Inc. (NYSE: ICE) része, egy vezető globális technológiai és adatszolgáltató, ma bejelentette, hogy meghosszabbítaná a hétköznapi kereskedést NYSE Arca részvényeivel a nap 22 órájára.A meghosszabbított kereskedés keleti idő szerint 1:30-tól 23:30-ig tartana minden hétköznap, a hétvége és az ünnepnapok kivételével, a hatósági jóváhagyás függvényében. Az NYSE emellett támogatást fog kérni az amerikai értékpapír-információs feldolgozóktól a kiterjesztett kereskedéshez. Az NYSE Group NYSE Arca egy teljesen elektronikus tőzsde, amely a legjobb amerikai tőzsde a tőzsdei alapok jegyzése és kereskedése terén. Minden egyesült államokbeli tőzsdén jegyzett részvény, ETF és zártvégű alap elérhető lenne a NYSE Arca-n a 22 órán át a hétköznapokon. „Az NYSE azon kezdeményezése, hogy az amerikai részvénykereskedést napi 22 órára, heti 5 napra terjessze ki, alátámasztja amerikai tőkepiacaink erejét és a tőzsdén jegyzett értékpapírjaink iránti növekvő keresletet világszerte” – mondta Kevin Tyrrell, a New York Stock Markets vezetője. https://ir.theice.com/.../The-New-York-Stock.../default.aspx
Szerintem jól tetted. De légy résen az újranyitással. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart Nasdaq ath 20700, 20600-ig jött fel ma max. 20550nel zárt. Kétlem, hogy 20700et átküldik elsőre. Dax látszólag elakadt sokadjára.
Certiket is zártam.. Valami vészcsengő megszólalt.. Nasi ebben a 3 napban egy két jó jelentés hatására simán ath-zhat. Viszi magával az Sp-t is. Mivel fele-fele Sp-Dax short certim volt,lezártam mindet..Nyeremény nem lett,mert dax 100 ft plusz,Sp 100 ft minusz.db szám majdnem ugyanannyi.. Nehéz volt belátni,hogy nincs igazam az októberi beeséssel kapcsolatban,de ennyi volt. Feladtam...
Pontosan.. Ott zártam az utolsó shortjaimat. Mára be is fejeztem. Megyek gereblyézni..😉 127 ezer nyerő csak shortokból már a cfd-s számlámon van. Certiket meg tartom továbbra is..Sok nyerőt mindenkinek a továbbiakban!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?