Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart nasdaq m5-ön van egy kalapács, 19670 alá zutty, akkor ignore. ha csak 19690-ig, és onnan zöld 770, akkor talán megfogták ideig-óráig, ettől még az irány dél.
egy szerdai okoskodás....DD)) joe001 szerda, 11:45#272863 ha egy pár giga bank ill. bef alap vezető trédere lennék azt szeretném elérni , hogy minél magasabban és/ vagy oldalazva minél óvatosabban (azaz lassan) szép nagy short pozit vennék fel építenék ki …..a lassúságra a pozi méret miatt nagyon nagyon vigyázniuk kell ….és igen addig elérném , hogy a nyilvános elemzések szép magas célárakkal szerepeljenek természetesen a csudi hetest felturbózva…. DE aztán eljönne a végítélet órája (pl. 2017 év vége után 2018 jan - febr) amikor a csapból (baráti média, elemzők) is a xar folyna a nyáj pedig a topik alapító nevéhez méltóan (birkanyiiroo) ott állna bánatosan megkopasztva a pánikban ….az erkölcsi győzelem sokaké lenne ( ugye megmondtam , hogy felmegy ….ugye megmondtam, hogy beesik) …persze a zömük nagyon nagyon könnyített pénztárcával bégetne…..volt ilyen párszor már a GBL-ek furfangosak ( a bónusz mindenek felett)….persze , hogy honnan indul(hat) a bíg reccs azt akik tudhatják nem reklámozzák.... viszont szoktak lenni némi jelecskék (persze nem mindig).... pl….és itt jönne pár oldal okoskodás , de minek amikor imádkozni is lehet…DD))
Október van..arra esnek.. Meg csúcson vannak,egy hónappal az elnökválasztás előtt. Ideális korrekciós állapot van..De ezt már leírtam szeptemberben,hogy legkésőbb októberben elindul a folyamat..Nem krll ehhez semmiféle adat..Csak elkezdenek eladni,és ennyi..
S&P-nek 5700 alá kell zárnia. Nincs mese. Ha innen kizöldül, valami nagyon nincs rendben:). DAX 1.5%-ot esett. Amúgy mire estek? 15:30-kor még nem volt semmi adat.
"ISM adatok jönnek, és atom szar PIROS adatokra tippelek." Jöttek, mind piros. Csak rásegít az amúgy is szar hangulatra. nasdaq 19350-et tippelek mára,:D.
Del körül vettem nem sokkal 12 előtt,utána azonnal szívatott a Dax egy felhúzással... Meg is ijedtem,mert a Daxból a közeli KO-sból vettem 650 db-ot 3971-en,Nasiból viszont csak a távolabbit mertem 230 db-ot 4964-en.. Sp-t nem mertem a közeli KO miatt.Kb egyidőben a cfd-s tőkémet is elsütöttem,fele-fele arányban,Dax,nasi... És most hátradőlés van,nincs ugrálás...
Hulló kések alá állsz? Talán te tapasztaltabb vagy, és tudod, hogy mi történik, és mi talán kevésbé. Mi itt a fórumon, néhányan, hisszük, hogy ez az egész tőzsdei menetelés egy kamu. És hogy ebből brutál pofáraesés lesz (talán recesszió, globláisan) Kína a tőzsdét pusholni akarja. A cégek szarok, csökkenő bevétel. Minek pusholja Kína a tőzsdét? A cégek szarok, visszaeső bevétel, szar jövőkép. "Short-eladás". +30%-ot repült az ilyen olyan hülye hírekre a Shanghai, majd esik az is, profitreazliáls + shortnyitás. USA talán később csökkentett, vagy eleve tökmindegy,h mikro csökkent, ha már cumi van. EKB is pánikol, EU gazdasága miatt. Ennek ellenére DAX ATH. S&P ATH. Nasdaq lemaradó volt, viszont a többihez képest bőven túlteljesítő-hype-os. Pont emiatt nem jött ki új ATH-ra.
Békeidőben majd leírom, mi a helyzet. Nasdaq TS08 amúgy 2000 Ft körül volt 20270 környékén. Egy 100db-ot igazán vehetett volna valaki. Lehet a 200.000 Ft rövid idő alatt 1.000.000-t fog érni:).
amúgy milyen szép volt a DAX, hülyét csinált a világból. Napi maxra jött USA nyitóig 19450, már már elhitette mindenkivel, hogy jön 19500 fölé, aztán jött a 19260.DAX védi a 19260-at. https://www.investing.com/indices/germany-30-chart m5-re átrakom, van egy pici GAP (m5-ön), kitörési szint. privátbankár 20000-eket írt...hát furcsa:)
van hasonló s&P gyertya, mint most: https://kephost.net/p/MTQzMjc2NQ.png de még csak hasonló. a tegnapi nagy zöld gyertya alá kell zárni, ha csak az aljáig megy le, vagy visszazár a gyertya alja fölé, akkor még nincs semmi. 5703-ról pattant, 5700at kőkeményen védték, én az elesésére számítok:).
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?