Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Beálltam certibe 4800-ra, fix árral Kivettem. https://www.investing.com/indices/germany-30-chart Bár szerintem a péntek reggeli csúcs 18660 fölé nem kellett volna mennie, és ma 18660-at kocogtatta 2x. A 18720-at technikai alapon megcsinálták, réstöltés. De ebből a szempontból 18650 ELLENÁLLÁS továbbra is, hiszen ma alatta nyitott. TÁMASZ 18580, még durvább a 3 zöld gyertya alja 18530. 07.31-es DOJI megghatározó. 18500, ez most a kitörési szint, ha ez alá visszajön, szerintem 18220 alá jön. Eddig ez az esés korrekciója.
Szerdáig ülj rá a kezedre.. Lesz előtte csapkodás,úgyhogy a közeli Dax-SP short certik veszélyben lehetnek..Aztán csütörtöktől mar lehet próbálkozni...
Furcsa helyzet van, dollár erő csökken, eur usd emelkedik. 1.11 felett újra, FED kamatvágást kezdték áratni. Szerintem akkora hype van körülötte, hogy már csak ezért IS esni fognak. Főleg úgy,h én csak 25bp-t várok!:).
Nasdaq 19500. nem kizárt,h innen nem megy sehova. S&P m1-en 15 pontos eséseket csinál, de megveszik. Valószínűleg a fontosabb szintekre (aljakra) be vannak állva vételre,h ne érjék el a stopookat, ezek bizony most északra tartanak. szerintem nap végén jön a maradék short-"szivattyú" S&P 5640 a zárótipp.
Bank of america szerint szeptember 11.-ig nagy mennyiségű 6.1 miiliárd dollár hagyta el a részvényalapokat,és vándorolt át pénzpiaci alapokba az előző héten.. Ez nem olyan mintha esést várnának ők is? Csak kérdezem..
Nézz utána a hírekben.. Valami olyasmit mondott,hogy akkora a kereslet a termékeik iránt,hogy nem tudnak annyit legyártani,meg hasonlókat a várható nyereségről,stb. Közben meg adogatja el a 26 millió dolláros csomagjait két naponként..a sok kicsi rajongó meg megveszi..aztán csodálkoznak majd,ha a bezúgásnál a nyakukon marad...
Utánanéztem az investingen.. Az azért beszédes,hogy Huang az Nvidia vezérigazgatója szeptember 6 és 9.-én,(pont a szülinapomkor,amikor reggel zártam a shortokat) adott el 26 millió dollár értékű részvényt.Azután pedig 10-11.-én újabb 26 millió dolárért adott el,miközben felbeszélte az árát..Nagy esés lesz ebből szerda után..(vagy valamikor)😉
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?