Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
úgy is érthető,h nem tudok németül, google a barátom. gap-kereskedést megcsinálták, merthogy réssel nyitott. 16667-ről longol az egyik trader. üdvrivalgaás: most jön a 17000.
Rajzoltam egy friss DAX 1H-t: https://kephost.net/p/MTA4Mjc0Ng.png így már érthetőbb számomra, miért akadt el 16780-nál a DAX. Előbb írtam,h 16630-ig vártam volna (ez végülis pipa), valamiért itt többet szutykol, mint 16650-nél. Ha esik tovább,a lila sáv alja esetleg megállíthatja: 16600, ez kb. egybeesik az 1H boliközéppel. Ha átütik, 16500-480 újra. Furcsa volt a tegnapi nap, emelkedés a végtelenbe...
sziasztok! tudtok olyan Német fórumot (.de), ami hasonló ehhez csak éppen Német emberek beszélgetnek egymással különböző tőzsdei témákról, részvényekről?
Napos boli kezd durván beszűkülni (16580-16844). 16630-ra vártam volna vissza, mint visszateszt, és utána egy "utolsó lehelet": 16840-50, én itt bátrabban nyitnék shortot. 16650-ről fordult egylőre. Ha az első 1 órát nézzük, letudta a napos rés-töltést, mert 16740 körül kezdett, tegnap 716-on zárt. Még nincs pozim.
A tavalyi rally utáni szerény korrekció már megtörtént.. 4 napig tartott,és kb 500 pont volt.. Tegnaptól újra emelkedésbe váltottak USA-ban az indexek,ez magával húzta a DAX-ot is. A mai esés más miatt van..Gondok vannak a németeknél,nem is kevés...
Az inverz fej-váll bejött tegnap,gratula.. De amúgy a megmozdulások miatt,amik mától átcsaphatnak teljes leállásba,pár napig nem hiszem,hogy tudna folytatódni az emelkedés,ahogy a mai hangulaton látszik is.. Usa már más tészta.. Ők lehet,hogy mennek tovább,kis korrekció után..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?