Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mondjuk lehet,hogy a változatosság kedvéért hajnalban lerendeznek megint egy jó kis beszakadást,de ehhez is várnék még egy nyamvadt órás fals kitörést.
nem "olyan", hanem egyformán gyatra... azért ez nem ugyanaz a logikai szerkezet...:))... persze magának timi bácsi (néni?) ezt ilyen későn már nem okvetlenül kell értenie... :)
sp500 nál 4640 elött kellene a megállónak lennie,óráson nézve kellene egy szép kitörési próbálkozás arra fele ami elbukik.Holnap délutáni adat után talán ,vagy már előtte.
Miért,hiszen az eddigieket sem értetted :)))Jó tudom,már egyikre sem emlékszel :) Joe majd felrakja a kedvenc medvés képed,az valamiért megragadta a fantáziádat :))
Az lehet,hogy egy kép felrakásához nem kell sok idő,de egy grafikon elemzésének a hozzáértéséhez sajnos jóval több kell,így szerintem Gyuszi bácsi már ne vesztegesse erre az idejét,rakja csak továbbra is azt az egy képet fel amit az elmúlt 10 évben feltett :))))
pedig csak annyi kellene mondanod, hogy "nem tudok képet felrakni"... és akkor 1 óra (na jó, nálad lehet h. 1-2-x nap) alatt megtanít(h)a(t)nánk rá. De mivel erre a beismerésre nem vagy képes, így csak futod a totál értelmetlen köreidet a billentyűzeten.... :))
Nos ha én olyan hasznos képeket tudnék feltenni a topikba amiket eddig feltettél,akkor szerintem, már még egy okom lenne arra ,hogy miért nem rakok fel képeket :)))))
Nos, ha én pld. nem tudnék képet felrakni egy tőzsdei topikban a charttal kapcsolatos meglátásaimról, elképzeléseimről, ehelyett viszont érthetetlen, hosszadalmas szöveges zagyvaságokkal fárasztanám a topiklakókat, nos... akkor én is azt írnám kifogásul, hogy "nem látom értelmét" az ábráknak, képeknek... :))
prezident, prezident, ez még magától is erős volt... (pedig magával roppant elnézőek vagyunk itt (szinte) mindannyian)... :)
Igaz,hogy tegnap már utaltam rá,hogy nem azért nem rakok fel képet mert nem tudom azt technikailag kivitelezni hanem mert nem látom értelmét.Persze ezt már több órája, tegnap írtam,így érthető,hogy már nem emlékszel rá :) És persze azt is tudom,hogy a mostani írásomra meg már holnap nem fogsz emlékezni ezért még jó pár szór megemlíted, hogy szerinted nem tudom,hogyan kell egy elmentett grafikont belinkelni.
Törölt felhasználó2021. 12. 02. 20:21
Lévén maga még az a generáció, aki (már) nem képes megtanulni, hogyan kell képet feltölteni az internetre... :)))
érdekes pld., hogy itt ez az 5 percesen kialakult söpö- "tartály" nem mindenben felel meg a 2012-13-ban definiált "tartály" alakzat kritériumainak, az elvárt alakzati célárat mégis tick-re hozta:
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?