Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
őszintén megvallva éreztem a magas nyitót, de miért verték le 13600 körülig megint ezt nem értem, ha már magasban nyitották ki...short szopatónak indult, aztán szép long szopató lett a délelőtt....
söpö nyomokban sem tartalmaz esés szagot (még), sőt kisebb tf-n is szinte rátapadt az ATH-ra ha valamit azt nem shortolnám jelenleg (azaz jelenleg) ....... amcsikat általában neccesebb shortolni egyszerű statisztikai okok miatt ( 6-7 zöld gyertyára jut 3-4 piros ) http://keptarhely.eu/images/2021/01/06/v02/20210106v02utahw4.png
Strader megfogalmazta tegnap... Nehezített pálya... Leírta a napokban tapasztalható , esések, leszurasok egy közeli jövőbeni esés első jelei... Sokszor szerettem volna ezt leírni, nem tudtam így megfogalmazni, egyetértek vele maxon. A közeli esés talán már eljött... Első körben réstető 450 környéke, másodsorban résalj , esetleg 3** lehet benne, valamikor év végén írtam, hogy január közepére 13k nálam adná magát.. boli alj, MA-k hada... Egy biztos, most is jon az örökérvényű, pozimeret! És aktív stop!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?