A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Sima részvényvásárlást szeretnék eszközölni. Nem cfd, hanem sima. Tehát beírtam normál típus Vételi pozíció Piaci árfolyam Mennyiség 10 Érvényesség visszavonásig Így jó?
Törölt felhasználó2021. 03. 01. 19:47
Sziasztok Randomnál vennék Bitcoin Group részvényt. Kérdésem lenne: van vkinek ilyen részvénye? Ez konkrétan CFD vagy sima részvény? Ajánlja valaki? Van jobb kriptós részvény esetleg az RC-nél? Köszönöm
ok sok dologban hasonloan latjuk a dolgokat. Valoszinuleg lesz ennek a bika piacnak is csucsa; abban azert nem vagyok biztos, hogy a krypto telben ill. medveben lesz megint 70-85%-os eses, en ezt max. 40-60%-ra tennem. Raadasul ha a stock2flow model mukodik ki fog adni 100-150k ha jo esely van arra hogy 4ev mulva akar 1,3millio USD-t is erhet 1 BTC? Ki fog lemondani eves szinten 60,70 esetleg 80%-os hozamrol? Szoval lehet hogy olyan csucs lesz ahol remek lehetoseg lesz kiszallni, de az is lehet h nem is biztos h erdemes komolyabb mennyisegben kiszallni a BTC-bol. Az ido majd eldonti es meglatjuk. Az viszont valoszinu h nem fogunk minden evben 198%-ot emelkedni meg atlagosan sem a kovetkezo 5,10,15 esetleg 20 evben....ahogy a korrekciok es esesek merteke csokkenhet valoszinuleg a masik oldalon az emelkedesek nagysaga is merseklodni fog.
Valamelyik nap olvastam, hogy a BSC az valójában egy ethereum által fejlesztett klienst használ (geth), amit picit átalakítottak. Szóval tuti ethereum killer lesz a bsc.
igen de azért bennem van egy aggódalom a hetes grafikon MACD-ja miatt... kb december óta meredeken emelkedik és kötve hiszem hogy 1 éven vagy akár csak fél éven át ezt tenné. és ha beadja az eladásit, akkor az százalékosan nagy lesz! a csúcsról a felezés az nagyjából garantált. és én ezért kétkedem hogy folyamatos menet lesz 3-6-9 hónap múlva is, meg "bika időszaka lesz már idén" meg egyéb tündérmesék. az a MACD be fog fordulni a közeli jövőben! havi grafikonon 95ről fordul le az RSI 3 éve, két csúcsot rajzolt akkor. most 88nál jár... izomból túlvett a hetes meg a havi. emlékezz az aranyra! ezek az indikátorok működő dolgok, neked nem is kellene mondanom, ezt inkább a többiek miatt írtam le!
egyet értek és a magasságok is reálisak. megfontoltabb ez az emelkedés mint a 3 évvel ezelőtti. de a vége ugyanaz lesz: lesz egy felszúrás ahol VIP kiszállás lesz... és utána meg kell nyugodjon megint egy időre....
egyet értek Tomibával. a kapkodós, fórumbeírások alapján szerzett információk alapján beleugrani bármilyen dologba is bolondság. ne érezd hogy lecsúszol! szánj rá pár hetet, addig nem lesz semmi extra a cryptoval szerintem...
követőrészvény, ami nem bitcoin részvény csak ilyen blockchain "követő". nem tudom másként leírni. ilyen vagy olyan formában kapcsolódik a crypto-khoz: Hive, RIOT, Microstrategy. Biztos van ezeken kívül is még... láthatóan együtt mozognak a crypto piaccal.
Ne feledd van amikor celszerubb log(alapu) grafikont hasznalni. Ebbol a bika piacbol meg legalabb 3-6honap hatra van, extrem esetben akar 9 honap is lehet. Szoval lehet talalgatni meg tippelgetni de egyelore a trend felfele van. Ha rovid tavon nezed akkor jobban jarsz az 50VWMA-el.(az jelenleg ~41000) BTC pedig nem 1 papir, nem 1 rv; hanem 1 digitalis monetary network; minnel tobben csatlakoznak, minnel tobben hasznaljak annal tobbet er. En siman el tudom kepzelni h a kovetkezo 3-6honapban a BTC ara 80-150k lesz (konzervativan); de vannak akik ev vegere 250-300k varnak. A hisztorikus adatokbol kiindulva a BTC eves szinte atlagosan 198%-ot emelkedett, szoval nem biztos h olyan jo otlet lesz majd eladni a (kovetkezo csucson); persz ki tudja elore hol is lesz az. ;)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046