Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
én megtaláltam a Letoha magyarázatában a választ, hogy a pcr teszt hogyan mutatja ki a fertőződést, a világ is megtalálta és már 2 éve használja rá és továbbra is fogja, de mindenkinek jogában áll nem érteni, nem gond, ha a két fenti magyarázat nem elég, akkor már én pláne nem fogom tudni megmagyarázni
"2005-ös regeléssel de zéró függelemsértéssel valóban nem sok nikket lehet találni ezen a fórumon.." már akkor regisztrált a minisztérium/párt/pfizer/portfólió/stb..., egy alvó ügynök voltam, hogy majd 2020-tól aktiváljanak :-)
a kérdésed túl kevés vagy nem meghatározott bemenő információt tartalmaz ahhoz, hogy válaszolni lehessen rá (van -e járványügyi védekezés, R0 érték, új mutációk virulenciája, népesség átfertőződése, stb..)
Ez már egy vállalható, számomra is olvasható leírás. Hiszek neki. Kár, hogy a feltett kérdésemre nem kapsz belőle választ, de nincs ezzel semmi gond, hiszen nem is arról szól az írás.
hát... 2005-ös regeléssel de zéró függelemsértéssel valóban nem sok nikket lehet találni ezen a fórumon... :) ... persze ettől még simán lehet egy "mezei" júzer is... ;)
A moderátor és vigkrisz ugyanaz. Legutóbbi kitiltásom, azért történt, mert Fake News-nak minősített egy idézetet, amit betettem, csakhát ugye azt elfelejtette megnézni hogy ugyanebből a topikból idéztem, négy héttel azelőttről. Az az elképesztő, hogy az az idézet a mai napig itt van a topikban és nem Fake News. Nem tudom mennyire érthető? Vigkrisz hetekre visszamenőleg tudja idézni a modit és fordítva. Persze beírja, hogy szabad véleménynyilvánítás van .. Elképesztő, nevetséges, gyerekes. Remélem eljön a káosz, ahol majd mindenki emlékezni fog, hogy ki kicsoda és milyen büntit érdemel.
természetesen, van más alternativa? volna egy kérdésem, bármely több évig tartó járvány (több hullámában) az idő haladtával csökken, vagy nő a kórházba, intenzívre kerülők, illetve a halálos áldozatok száma?, és természetesen oltás nélkül gondold végig.
Az iskolák válogatás nélkül veszik fel a ped.asszisztenseket, tanárokat, majdnem tanárokat, csak legyenek beoltva. Gondolkozni merészelő tehetséges pedagógusok mennek a kukába. Pedofilok like this
Ez még 1 hónapos hír sincs: "Prof Lockdown Neil Ferguson warns of 5,000 Omicron deaths a DAY unless tighter restrictions return 'in a week or two' as London's hospitalisations rise a third in a week, UK daily infections soar 60% to 93,000 and variant becomes dominant strain nationally." (Dailymail UK) Kasi le van maradva... Mint mindig. ;)
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live