Énis csak telón látom, azért kérdeztem, de köszönöm szépen! Beadtam a megbízást 425-re, kereskedés vége előtt úgyis visszaérek a géphez, ha addig nem teljesül, veszek piacin.
Ha Gabi ezt jósolja, akkor így legyen. Ha már így alakult (és nem én nyerem a tippversenyt), akkor ki akarnám használni az alacsony árfolyamot, és venni. Aztán mehetünk fel. Most épp azon agyalok, milyen áron szálljak be, mármint lemegy-e 425-re még ma, mert ott állok bent.
Blajen, azt nem mondtad, hogy alacsony árfolyamot kérsz, hogy beszállhass, vagy magasat a nagyobb nyerő miatt?! Így nyárelőre kaptál egy alacsonyabb árfolyamot... :) de szvsz nem marad sokáig itt!
Nézi még egyáltalán vki a reált?! Vagy mindenkinek elment tőle a kedve? Sovány vigasz, hogy nemcsak a BÉT teljesít most szarul... Olasz válság ennyire betette volna a kaput?
Hát kedves Feel, én lassan kezdem hitemet veszteni - persze ettől még kivárok. Többször lebeszéltem magamat magas árszinten az eladásról, de kezdem azt gondolni hogy hiba volt, mert lentebb ment joval. Szerencse h az átlagom jó (300 és 470), de azért en aggodom. Amint felmegy végre esni is kezd vissza ahonnan jött...
A birodalmat működtetni kell, különben összedől. És ez a birodalom tiszta piaci feltételek között, szerintem, nem életképes. A gólem egy darabig még önjáró lehet de egyszercsak összecsuklik. Etetni kell, de azon az áron senki önként nem eteti, csak a másoktól kapott "ingyen" pénz tarthatja fenn.
CIGPANNONIA kitartók