nem akartam sokáig tartani, csak gondoltam a pénteki nagy esés után hétfőn visszahúzzák, volt pár ilyen a grafikonon. de zavart h nincs már elég kp-m illetve az olasz hírek se tetszettek, inkább mázli összességében.
hétfő reggel nyitóban eladtam szerencsére, h legyen kp-m (+ az olaszoktól is féltem). Bár amúgy korai volt, 10.010-on ment el és 10 perc múlva felhúzták 10.080-ig is, de nem bánom, nagyon megégettem volna magam vele. minimális nyerő volt rajta a brokidíjak után. MOL is elment 2640-en tegnap reggel. Most örülök h 10% feletti a kp arányom már, így viszonylag nyugodtan várom ha leütik valamelyik ML-t.
ez pont az az árfolyam, h eladni már eléggé késő, azt korábban kellett volna, venni meg korai, aki venni akar szerintem lejjebb várja. kis esésre vagy emelkedésre nőne a forgalom szerintem, de itt egyelőre pangás.
jó gondolatok, viszont réstöltéshez kell egy kis pánik, több napos esés elhozná, szép lassú lecsorgásban rést tölteni nehezebb (és már többször nem sikerült), én ezért számoltam azzal h minden nap kis esés, de igazából az is péntekre jön ki, nem tudok számolni :)) Most adott a nemzetközi hangulat is, az is javulhat jövő hétre. de megbízás beadva, eléri amikor jól esik neki. jún 15 után az tényleg para lenne, akkor lehet csúnya forgatókönyv belőle, ott már tennék be stopot.
a szempontjaim: 1) túl nagy esés lenne májusra, ha 470-420 tartományban 10%-ot elérne, ez nem állhat modi érdekében. 2) június 01. után, de legkésőbb június 15-ig rést kell töltenie, mivel akkor már a trendvonal a rés alját eléri 3) ha június 15. után tölt rést, akkor nagyobb a baj.
Pamut: jogos, mindjárt június :) bár én csütörtökre számoltam a mélypontot, napi 5 pont eséssel. Grafikonod alapján lehet később is. Feel ez most nem Neked való időszak lesz sajnos.
CIGPANNONIA kitartók