Hosszú távban én is töretlenül bízom, csak rövid távon szerintem itt lesz 450-470 között (jó esetben). következő negyedéves jelentés dobhat rajta, ha addig nem dob más. + Concorde is megszólalhatna holnap..
1 napig nyerőre álltam a tippversenyben, örülni kell az apró sikernek is :) mától újra a 450-es tipped a nyerő, és még jön az oszti is, grat. én limitben (és 500-ban) nem hittem, de 476-ban igen.
Köszi. Sajnos semmi meglepetést nem tartogattak a végére. Ez sztem azt mutatja, h a dugót addig tarthatják benn, amíg nincs komolyabb forgalom, vételi erő.
én mindig örülök ha vki könyvet tesz be, főleg h nem vagyok bejelentkezve a számlámra, amíg látszik a 45k-s eladó a könyvben addig viszont a papír érdektelen. ha kiveszi v bedobja piacin onnantól nagyon is érdekel :) tettem be minimális mennyiségre vételit ha esetleg bedobná piacin, de szerintem nyuszi lesz bedobni.
még egy utolsó gondolat mára: 476-ot kellett volna törni TA alapon, és 475-ről fordult le, akkor tette be a "nagy" pakkot (ami 23 millió Ft, CIG forgalomnak nagy összeg de amúgy nem nagy összeg), lehet félt h azt törjük utána már nem lehet lenyomni? onnan vételi jelzés lett volna. Konzum is érdekes ma, rejtély ott is mi történik. Előbb utóbb összeáll a kép szerintem, ha más következő gyj után törjük a 476-ot, addig csak az nézze aki venni akar...
CIGPANNONIA kitartók