Vajon repül-e a pezsgősdugó? (325-23.000+) S ha igen, meddig? (Záró tippem: 328) Update: Mire megírtam a mondatot, elküldés előtt ránéztem a reálra- hát nem kikaptak 20ezret? :D
Nna végre megszülték az engedélyt! El sem hiszem. Most felgyorsulnak az események, az MNB már gyorsabb lesz remélem, aztán jöhet az 1hónapos ajánlati szakasz! Ma adtak 309en is, holnap Meglátjuk a reakciókat...
De, le kell jegyezni es a Hungarikum meg is veszi.... Mint 17-ben Ml-nek. De nem akarok belemenni semmi vitaba (itt be is fejeztem) , hogy melyik jobb megoldas , a kotvenyprogram, vagy reszvenykibocsajtas.
Úgy gondolom a Cig esetében sok pénz. Valóban vissza kell fizetni a kötvényt is kamatostul, de jelenleg ez a legkedvezőbb finanszírozási forma a piacon! A részvényt nem kell lejegyezni ha kibocsájtják...?
10 Milliárd rengeteg pénz ?... 100/részvén vagy 30 millió EUR. A kötvényt gondolom vissza kell fizetni, ha új részvényt adnak ki azt ritkábban szokták visszavásárolni.
Van 10.5 milliárd az eredménytartalékban, ez rengeteg pénz....ha többre lenne szükség, akkor ott van a Nemzeti kötvény program. Közben látom már 309-en is adogatták, ez elképesztő számomra! Az ajánlat 327-en lesz...
CIGPANNONIA kitartók