Na, a szokásos egyszeri tétel nem volt, de az adózott eredmény=a pályazaton megynyert MI önrésze, tehát van egyszeri tétel, csak még nem látszik. :) Az átjött fundamentások termelése nem látszik, legalább is én nem látom a főbb számokban. 2%-os nyereségesség viszont 'parádés', amikor 8-10 a biztosítási szektor.
Ez a biztosítási szegmensenkénti csomagmegosztás, ezzel együtt a CIG/Waberer számára is elérhető méretű tranzakció hihető. Sőt magyarázza azt is, hogy Waberer miért szállt vissza nemrég a saját bizniszébe...
Szerintem sem árazta be. Én nagy esélyt látok most az Aegon vásárlásban, mert szerintem túl nagy falat, hogy a NER-es fiúk kiengedják a markukból. El tudom képzelni pl. azt is, hogy az életbiztosítási és lakás bizt. rész a CIG-ben landol, a jármű biztosítási rész pedig a Waberers-nél, ezért egyenlőre kivárok és figyelem a híreket meg a forgalmat, hogy bennfentesék mikor kezdik el nagyon lenyomni meg csipegetni... Gondolom pár héten belül kiderül.
Nem érted jól, mert éppen azt írtam, hogy itt szerintem még nem árazta be a jövőt, pedig azt kellene.A deltában, ehepben, stb. ott beárazta és nem lett (eddig) jövő.Nem, szerintem nem tartalmazza a mostani árfolyam a jövőt. 'Tehát én a már beárazott jövőt mutató árfolyamot véleményeztem.', mivel az első állítás nem igaz (szerintem), tehát Te nem a jövőt mutató árfolyamot áraztad be. Egyébként is, Te TA-s vagy és a múltból próbálod megjövendölni a jövőt.
jól értem, hogy az általad jelennek mondott árfolyam megegyezik az általad definiált már beárazott jövővel. Tehát a mostani árfolyam már tartalmazza azt a jövőt, amit a piac vár. Tehát én a már beárazott jövőt mutató árfolyamot véleményeztem.
Nehéz megcáfolni azt, hogy reggel felkel a nap, este meg lenyugszik. Esetleg annyival, hogy Te a jelenről beszélsz, a tőzsde viszont a jövőt árazza (elvileg).
Vukci, Kérlek most komolyan, ne szégyenítsd tovább a férfi nemet, vedd meg inkább a "szerelmet", ha máshogy nem megy. Ez már nekem is kellemetlen, Pamut legyél könyörületes és menj el arra randira, beszámolót kérünk, hátha a falhoz vág úgy rendesen ez a fiúúú. Egyébként ma alacsony forgalom mellett emelkedtünk, a remegő eladók is látják már, h mi folyik itt, nem akarok nagy számokat írni, de komoly hasznunk lesz, rövid időn belül!!
Úgy-úgy ;) A pakk szerencsére várja a beteljesülését, viszont az a jó, még most sem késő beszállni. Nagyon komoly dolgok várhatóak még itt re. 2017 hiperhype ;)
CIGPANNONIA kitartók