Van egy story+sok kisbufi akik raharaptak erre en is majdnem belevettem 48ft kornyeken utana indult meg kb par nappal kesobb.Nem mertem nem nyertem ennyi:-)
közel van. Külsősként érdekes lehet ebbe belemélyedni:) nálam a suliban volt régen, hogy a számmisztikás suliterheltségre az egyik haverommal bölcsész súlyt raktunk a sulistársainkra (s persze magunkra az egyenterhelés végett)
Koszonom persze figyelek igaz amikor vettem akkor a cel 20-30% profit volt de kozben valtoztak a dolgok. Ez az ev szerintem meg tartogat meglepeteseket a Cig-nel en azert is mondom 2018 a novekedes eve lesz itt.
a termékre a forumtárs mondta, hogy utána nézett, s az ő állítása szerint valójában nem determináló hatású én csak azt láttam, hogy a múlt számai nem indokolják...
Ehhez kifejezetten gratula:) Azért azt gondolom, hogy ilyet azért érdemes bejegyezni a saját kiskönyvbe, mert azért ezt nem mindig van lehetőség ilyen időtávon összehozni.. Azért a kiszállásra figyelj:) az hozza a nyerési %-od konkrét értékét:)
Igy latom en is de nagyon nem folytam bele az ott1 temaban igaz utana neztem az adatoknak.Egyelore van egy story es egy termek en ennyit latok amibol meg bevetel szinte semmi.
kb egy hete (lehet 7végén?) volt valakivel itt a topikban egy OTt1-es eszmefuttatásunk (asszem még az utolsó körös emelkedés. esés- emelkedés előtt) Akkor talán kérdésre ránéztem az Ott-1-re. Megnéztem pár számot a neten, nemzeticégtár stb. + pont volt 2 ilyen 1-2 Mrdos Its cégtulajokkal talim a közel múltban. S ez alapján sokkal nagyobb lufit gondolok az Ott-1-re mint az Ml-ekre..
Nem fog, mert ha nő a forgalom az rv-nek vennie kell az alapkezelőknek, konzum prémium lesz és venni fogják az alapok. CIG, Konzum menni fog ebben biztos vagyok.
a választással kapcsolatban valószínűleg igazad van, s a többség is erre számíthat. A kamat begyűrűzési bekövetkezésben is igazatok lehet, (márminthogy nem következik be) az MNB alacsonyan tartása (alapkamat) sztem is legelább 90%-ban 1,5% alatt marad az idén..(főként a hitel terhek alacsony tartása miatt+ mo-i gazd pörgetés) Bennem viszont az nem tiszta, hogy az alábbi sorból mi következik majd az ML rv-ek árra kihatásként: ECB, Fed kamatemelés, pénznyomtatás leállás csökkentés=> Nmzkzi átrendeződés nmztkzi rv-ből kintik áll kötvb-be=> nemztkzi rv ár csökkenés (from zsiday)=> nemzetközi bef Buxos Blu chip eladásai nagy mo-i rv ár csökkenés (ennek beköv valószínűsége 2018-ra nálam legalább 60%)
CIG Pannónia