"A Társaság az összehívás időpontjában meglévő részvények és szavazati jogok számára vonatkozó
összesítéseket, valamint a napirenden szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztések összefoglalóját és a
határozati javaslatokat a honlapján (www.cigpannonia.hu), a Magyar Nemzeti Bank által üzemeltetett
honlapon (www.kozzetetelek.hu) és a Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság
honlapján (www.bet.hu) a közgyűlést legalább 21 (huszonegy) nappal megelőzően nyilvánosságra hozza. "részlet a KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ HIRDETMÉNYE szövegéből...
az opusban már így nyomják Moderátor, aki a háttérben vagy, halgattassék el a te neved; Induljon az emelkedés;
legyen meg a te hasznod is, egyszer majd a kp-ben, addig pedig virtuálisan.
Mindennapi nyerőnket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg day-trade-jeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk shortolóknak;
és ne vígy minket veszteségbe,
de szabadíts meg a károgóktól!
(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
most még.) Opus.
Mondjuk nekem sokkal informatívabb és üdítőbb olvasni ezeket az eszmefuttatásokat, mint az up-up, go-go, mindjárt-összeomlik-minden, miért-nem-megy-már mantrákat...
Jó reggelt! Nagyon érdekes volt olvasni az okfejtéseteket, elemzésetek. Mivel ilyen mélységben nem konyítok hozzá, ezért nekem mindenképpen hasznos volt, még így partvonalról is, hogy mennyire belementek a megvenni szándékolt cég ügyeibe.
Hogyan kalapozzál ? Hát, konkrét megvalósítási tervekkel, alátámasztva számokkal, ha termelés, akkor a piaci igények alátámasztásával. (van kereslet, Ti lesztek a kínálat) De, országon kívül, nem NYE.-ba kell piacot keresni, hanem Szerbián keresztül, KE.-ba.
veled asszem több mindent nagyon hasonlóan látunk.. Azért a hogyan kalapozzakra kíváncsi lettem volna az esetedben is :) Amúgy a gyerekkori élelmiszerbarátom dolgozik (rendesen élelmiszer üzemben) mint a kisangyal .. jellemző, hogy mind az evést mind a munkát úgy teszi (olyan odaadással), megizzad a homloka... majd a funda később "más időkben" nagyobb súlyt fog kapni (gondolom) jó éjt..
Élelmiszermérnök forexezik, ez jó, :) látszik mindenki munka nélkül próbál 'meggazdagodni'. Szerintem nemsokára a termelésben (nem bitcoin) fog dolgozni Ő is. más, Csendestársi hozamelvárás mennyi ? más, Ott1, értelmezhetetlen (Nord pedig forex), teljesen elvált az árfolyam a cégtől, de kétségtelen, hogy rövidtávon (én nem erre gondoltam, amikor beírtam) lehetnek benne nagy nyerők. Szerinded, mit csinálna ténylegesen másképpen az ott1, ha 10 Ft. lenne a részvény ára vagy 10 000 ? Most, szerintem pontosan a névértéke tükrözi a céget. (erre a beírásra holnap fel limites ugrás lesz) Nagy szövegek, hogy a tőzsde a jövőt árazza, közben, ha beírsz valamit a jövőre nézve, akkor egyből írják, hogy senki nem látja a jövőt. :)
smallinv, szia. Még a kalapozás fázisában járok, s még nincsenek aláírt bef szerződések.. a 10 és az 500-asra lenne javaslatom:) + a 2 mrd-osra is:) Viccet félre téve, a saját sztoriban csak relatíve magas megtérülést akartam kiígérni, de végülis az üzleti modell közbe szólt, s csak hozampotenciált tudtam feldobni a "csendes társi" vonalnak..:( A többi befektetés kapcsán igen, nem feltétlen javasolnék így semmit ismeretlenbe.. Múltkor egy élelmiszer mérnök gyerekkori barátomat alig-alig tudtam meggyőzni, hogy az I-forexezés nem az ő nyerő lehetősége, ha még a szerződési feltételeket se hajlandó elolvasni és értelmezni, csupán a telefonos értékesítő srác eladástechnikai szövegére fókuszál... Ott-1 végül is, múltkor azt követően ugrott, majd hasalt, hogy beszéltünk róla?
Most értem ide a napi hírek olvasásában. Neked 7-8 hónapod van benne, ismered a befektetőket, tulajdoni hányadukat, esetleges üzleti irányukat, hozamelvárásukat, mi nem. :) Te mit javasolsz nekem 10, 50, 100 vagy 500 Millás befektetésre ? :) Na, ugye ! :)
CIG Pannónia