Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
kíváncsi vagyok a holnap infla adatra, mert az infla csökkenés megtorpanni látsuik az egész világon, nem véletlen hogy már csak 3 kamatcsökkentést áraznak erre az évre a korább i 6 helyett. szerintem ez tovább fog csökkeni 1-2 kamatvágásra, túl optimisták voltak az inflával kapcsolatban
Igen, ebben bízok én is, hogy begyorsul a kamatcsökkenés és akkor a különbözet is csökkeni fog, már amúgy is ideje volt mert sokszor 5000-5200 volt a különbség, ami irreális volt.
9% a jegybanki kamat. Minden honapban csikken 500pontot kamat kb, ha lemegy 6%ra jegybanki kamat, meg gyorsabban kell csokkennie. 100bazispontos csokkentesek 10%alatt elég jelentosek.
a MOL már esésben és az Mt is gyenge, ez már önmagában akadályozza a Bux emelkedését, a ricsi hiába emelkedik ha a MOL lehúzza. Az Otp fogja eldönteni megint a Bux sorsát. meglátjuk hogy fordul e. Előb utóbb hamarosan fog szerintem.
Remélem shortoltál! nagyon érdekesen alakult a Hati ma, azt hittem kirántják 71000 fölé de rengeteg eladó jött be és ezért lenyomták 850-ig, érdekes már csak 4700-4800 a különbség! csak így tovább.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!