Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
tegnap folyamatosan 5000 körül mozgott a KT, most is annyi, a helyén van. Még óráson sem volt alacsonyabb tető, bull a piac. nem azt az 500 pont esetleges déli irányú korrekciót kell meglovagolni, hanem a felfelé menő 1000+ pontokat. Majd ha törik a trend, akkor lehet lefelé nagyobb mozgásokat nézni. Lehet, hogy a bux esik 500 pontot, a határidő meg 300-at, de ott sem lesz mennyiség, a korai shortok zárása pedig megrepteti az árfolyamot, ahogy eddig.
csak az a OTP húzza a Buxot, a többi hulla ygenge. ha igaza van "Bruce Willisnek", OTP részvényes bejegyzés, hogy 17400 felett az OTP nagyon rázós lesz, akkor még van keresnivalónk...
az általános piaci esés 1 év emelkedés után igencsak esedékes, pont erről van szó, köszönöm hogy kimondtad, mindig az a lényeg, hogy az igazi esés nem látható előre, a hírek majd utólag igazolják...
remélem, tegnapról egyébként zártam néhány longot, bevallom "bűnbe estem" és nyitottam néhány longot tegnap, annyira alacsonyan zárt a Hati, 4700 volt a különbség!!! megérte.
gondolom arra számít hogy fordul, végül is az elmúlt hetekben minden Bux vételt el lehetett adni ynereségesen, mindegy hol vetted, de egyszer vége lesz ennek....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!