Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Választások kapcsán a gond h nincs olyan nagypárt amire érdemes voksolni, hiszen az ellenzék instabil, a fidesz hatalmi körei pedig mindent maguknak akarnak, simán lehet h hosszú távon az oligarcháik kezére akarják játszani a nagyobb tőzsdén jegyzett cégeket, aztán a külföldi tőke menekülne innen. Orbán minden felett uralkodni akar, minden magyar az alattvalója, és az alattvalók vagyona felett is rendelkezni akar!
Hát most megy a bugi ezerrel. Infláció, kamatemelés, orosz-ukrán csörte, közeledő választás és pluszba gyorsjelentési időszak. Mind-mind egyenkénti kiszámíthatatlansági faktor. De ha ez összeér na az aztán a lelkek háborúja.
ja, sokszor az első irány a rossz. Tetszene ha menne feljebb. Türelmetlen voltam és 5 perccel adat előtt zártam a shortokat. Pedig még nincs igazi negatív hangulat, hogy jöjjön egy nagy felpatt és nem is estünk sokat hogy az árak vonzóvá váljanak. Közben DAX napi min, WIG sem tud feltápászkodni.
bikkmakk
csütörtök, 22:42
Előzmény:
Hollandtulipanhagyma
Pár friss: Záráskori és after market AMZN -7.8% +18.6% SNAP -23.6% +53% BILL.com -7.8 % +30.4% + Facebook tegnap előtt, az én képzelőerőmnek ilyen piaci viszonyok között kereskedési szempontból nincs gátja, miért ne mehetne fel az OTP 1500 pontot zárásig, vagy hétfőn nyitásban? Vagy miért nem nyithat hétfőn a bux -1000 pontos réssel? Abnormális viselkedés van a piacokon, vagy emlékeztek ilyen eseményekre, ilyen számban?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!