Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mészárlás lesz az idei év, meghíztak a kisbefektetők, levágják őket. Elliotti alapon olyan stádiumba érkezünk, ahol hirtelen és nagy mozgások várhatóak, egyik pillanatról a másikra, akár ellentétes irányba is. 14:30 NFP - akár ez is lehet most egy szikra
Én mindenestre elbénáztam, Jól beléptem shorttal, de 600 körül kiszálltam. Lehet, csak ezért látom, hogy fordul. Az ember becsapja önmagát. Nem azt néztem, mit látok, hanem mit akarok látni.
Irónia volt, de úgy látszik nem sikerült :) Amennyiben nem köteleződnek el se long se short irányba akkor a keménymag profi!!! Az elköteleződés az csak a tisztánlátást akadályozza. És a végén a piac meghozza a kivilágosodást, de lehet, hogy sok pénzbe került.
https://www.tradingview.com/x/DAAIElP2 itt tartunk, érdemes a feltételezett támasznál a viselkedésre figyelni, lehet fordulat és észak, de be is szakadhat
A többség az örök long hívő, a topc nem. És ha ismernéd a topic keménymagját akkor tudnád, hogy nem köteleződnek el egyik irányba se hanem az aktuális piachoz alkalmazkodnak 😀
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!