Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, még mindig ugyanazok vagyunk, annyi hogy nálam a lecsökkentett tőkével a tőzsdén nem jön annyi pénz mint régen de összességében akivel pénzből fektetésével együtt ingatlanban és máp pluszban hozza a régi szériát. Addig amíg nem tér vissza a mi piacunk, addig így lesz kis tőke, kis pozíciók, rövid trade, minden nap zárva a pozíció. Mondjuk tegnap összejött 85k nekem az is megfelel egy napra
Az a baj, mostanában nagyon nem láttok tisztán, túl rángatózik a piac. Le tudom kereskedni az Ok. De valahogy nem arra megy amerre gondolnám. Mostanában voltak szép nyerőim, de valahogy úgy érzem ez inkább a szerencsének és kisebb részben a tapasztalatomnak köszönhető. Régebben, pont ahogy írtad kb. 1 évvel ezelőttig voltak elképzeléseim amik vagy bejöttek, vagy kistoppoltam. De most semmi. Olyan a piac mint egy vakmajom, aki minden percben kivesz egy gömböt a földből és arra vagy az van írva hogy fel, vagy hogy le. Hosszabb távon a piac emelkedő, de valahogy 1 éve mindig azt érzem, na ma törik meg a trend. Aztán jön a köv nap, és így tovább. Így a statisztikai vénám és a múltbeli tapasztalatom viaskodik. Ha valaki hosszabb távon trédel, annak long, de valahogy az a tapasztalatom hogy az nekem nem megy, mindig akkor longoltam amikor a trend vége lett. És addig tartottam, amikor zártam (kiráztak) akkor fordult. Ezért már nem merek hosszabb távra, pedig ez a piac most csak hosszú távra nyerő. Vagy olyan szerencsével mint ami nekem sok van mostanában. Az hogy képes vagyok egy nap maximumon eladni, és minimumon venni (persze ez nem egy tréd), az nem tudás az szerencse, és nagyon sok ilyen nap van. Most nem nekünk áll a zászló. Majd lesz idő mikor day tradre jó a piac akkor majd írok, addig meg bambulok ki a fejemből. Gyülik a pénz, gyűlik de valahogy nem érzem, hogy az én tudásomnak köszönhetően.
Örülnék ha többet írnál. Régen minden nap beírtad az elképzelésedet, pozíciódat. Együtt beszéltük meg a kis pozíciókat kis tradeeket, mostanában semmit nem írsz, kb egy éve
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!