Nekem a tegnapról áthozott longjaimat baszta el a fiatal kommunisták szövetsége, hogy a bőr hűljön rá az összesre. Szépen mentünk felfelé, még reggelizni is ki mertem szaladni 10 előtt, annyira jól nézett ki minden. Épp ahogy visszaültem, akkor szakadt be a Mol, csak néztem hogy most mi van. Kétszer kellett az árfolyamot megnéznem, meg a grafikont, hogy biztos jól olvasom-e. Rátenyereltem az eladásra, 350-en mentek ki a longok, minimális nyerőben (600 felett voltak pár perccel előtte még). Aztán jött egy kis bottom fishing 10-10 konti longot megfogtam 900-on és 53k-n. Ezeket sajna később 812-es átlaggal eldobtam, amikor a Mol-t másodszor is leöntötték, attól tartottam hogy csinálnak egy második, még mélyebb lábat benne. Természetesen negyedórán belül jó két százalékkal visszahúzták. Bár nem beszéltünk össze Füles kollégával, de ekkor én is megcsináltam ugyanazt a trédet mint ő, 10 kontival vettem 53k-n (huszat már nem mertem), az lendületből felment majdnem 400-ig, de oda csak felszúrták. Lefelé viszont állt egy nagyobb vevő száznegyven körüli vétellel 300-on, arra rádobtam én is, ez lett a legjobb trédem ezen a napon. Onnét már csak esegettünk egészen zárásig +150-180 kamat mellett, de 10 kontit vettem még longra zárás előtt. Arra spekulálok, hogy a mai mol-os szarakodás nélkül már pozitív napot zártunk volna, és sem általános piaci pánikot nem látok, sem nagyobb fundamentális okokat az eddigi esés mögött (kivéve a mai Mol-sztorit). Ez utóbbi még bekavarhat, de most már várnék egy megnyugvást itt ezeken a szinteken.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!