Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Körülbelül telitalálat a rajzod, számolgattam én is fundás targetekkel, nekem 56-56.5 k jött ki, de nyitott vagyok mindenre a big shortra is, csak a kiegyensúlyozottság miatt kérdezem a korábbi beírókat, hogy most az usa napon belüli rallyja ( plusz másfél százalék) milyen előjel hétfőre? És a 10 éves is megyeget lejjebb…
Háttérben bivalyerős forintunk mozgása világoskékkel, mely most éppen ismét mintha erősödésbe hajlana, az meg úgy általában szokott segíteni, ha a külföldiek is elkezdik likeolni a magyar eszközöket.
Neked is. Kiegészítésként: vannak alacsony forgalmú iránytalan napok, amikor csak az ugri bugri-val lehet profitálni. Nincs is azzal baj, csak ha megreked benne a trader és nem veszi észre, hogy a korrekciók mértéke minimálisra csökken, és megváltozik a dinamikája, lazán törnek az ellenállások. Erős trendben fölösleges ugrálni meg kontra trendeket lőni, mert szinte borítékolható a profit csökkenése, rosszabb esetben meg baromi könnyen lesz bukó a vége. Ezt a 3-as hullámban én is többször elcsesztem :) Üdv.
megelőlegezve a záró árakat egy népi bölcsesség jutott eszembe, ha tudjuk mi big picture, akkor TREND IS YOUR FRIEND! aki szereti a kihívásokat tradeljen szembe vele....... good luck Hathornak is ;) szép hétvégét!
Szerintem ma még lehet nem. Ám ha csúcson zárunk - jó az esély rá - akkor a jövő héten KO lehet a shortosoknak. SQ, kényszerzárások, likvidálások és tsai. Kiütve mind, napvégére visszaejtés. Kicsi a piacunk, sok idő a pozi kiépítése.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!