Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, ezt észrevettem. Azt mondjuk benézte, de hat ki nem téved ha a tőzsdéről van szó…. Előtte viszont jól látta az emelkedést. Sokszor bejön amit mond.
Ures kell nyvek tovabbra is. Kisbufik nem sokat fognak tudni iranyitani. Nagyok piaci mozgasat kell kovetni majd. Eszmeletlen ami itt megy. Usa napos fej-vall letort es pincebe ment, dax fej-vall most torik le, bux fej vall jobb vall kirantva tegnap. En meg figyelem!
A chartokat jol atirtak itthon. Tokeletes forditos havi jel lett volna, es felul irta egy rovidebb oras chart! Nem semmi. Erdekes lesz a folytatas. Remelem ma azert esunk mar
Ezt már nagyon sokszor eljátszották az elmúlt X évben, de sosem lett csöd. Érdekes, hogy a $ erösödik eközben… Mondjuk elmúlt X évben nem volt infla sem. Célszerü lehet megbarátkozni a gondolattal, h. a fák nem nönek az ègig. Sztem BUX sem. Shortokkal nem mondom, h. tegnap drága pezsgöt bontottam, de még tartom.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!