Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nincs értelme írni, ha az olvasó nem érti, nem értelmezi a leírtakat. Olyan szintű "érzelemorientált vakság" volt a topikban, aminél kiegyensúlyozott érvelés semmit nem ér, csak viszi a pszichés energiát, az pedig az egyik legfontosabb erőforrás a kereskedésben. Nem okozott meglepetést az esés, majd az emelkedés sem. A nincs short jel, egyébként nem long jelzés, ahogy a 49-51% sem az, de ez már az érzelemorientált vakság része, mint ahogy az is, hogy a feledés homályába veszett a gondolat, hogy átfordulhatnak esélyek, akár drasztikusan is. Maradok inkább távol, fontos pontok jönnek, jöhetnek, 100%-osan akarok - semlegesen - koncentrálni. . Utolsó Bux topik bejegyzések: . BUX index, BUX határidő, BÉT!
2021. 09. 14. 17:03
az, de ha egy c hullám, akkor okozhat meglepetést az indikátor kép 48%-ban támogatja a shortot meg látjuk, alakulhat valami, forgalom szépen emelkedik . BUX index, BUX határidő, BÉT!
2021. 09. 14. 16:59
A 49-51, a 49 irányába billenhet el, jó záró meg elviheti 60-65 környékére.
BUX short most "lenyúlja" a nyugati piacokon, olajon keresett nyerőt... Soft commodity-ket nem is emlitetted, pedig ott is megvan az árrobbanás risk rendesen. Ráadásul az is szépen épül bele a napi fogy. termékek árába. Persze lehet tagadni az inflációt még egy ideig, csak mi lesz az ára?
Szívesen írnék, de úgy érzem, csak hülyeséget tudnék leírni, azt meg minek. Most annyira nem látom át a piacot, hogy amit leírnék, abban még magam sem hinnék benne. Így marad a figyelés. Reggel úgy tűnt bezuhan, és most a nyitóhoz képest 800 ponttal fentebb vagyunk. Én is arra gondoltam bezuhan, be is raktam shortokat nyitóra, 390-re de 150-re elém ugrottak, azt meg a tegnapi vételi erő után neccesnek éreztem. Így maradt a figyelés.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!