Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
eddig az volt, milyen ügyesek, milyen jól és naggyá váltak azzal, hogy kiléptek az 'mocskos' eu-ból... most meg már egy kicsi széteső ország lettek, mert be mertek szólni qrbanisztánnak - a 4es 'ruháról' nem is beszélve ☺ szvsz
Gyenge túlzás persze a kijelentés , de amúgy a hatalmi státuszához képest tényleg meglepően kicsi. Maga Anglia nem sokkal nagyobb, mint Magyarország. Bár az ő szintjükön lennénk mi is.
Órás chart, benne van, hogy innen megindul és réssel kezd hétfőn, de az is, hogy előtte még csinál egy lefelé kört, majd onnan dobbant, az is, hogy nem lesz meg az alakzat és besül, bár ha jól emlékszem a találati aránya bőven 60% felett van, azaz 1:2-nél jobbak az esélyek. Nem használom setupként, csak felfigyeltem rá.
Korábban írtam miért nincs itt még a short ideje, itt egy long alakzat: https://www.tradingview.com/x/l2XKWoai Nem vagyok elköteleződve, múltkor már felraktam egy ábrát, a szemfüles szemlélő látta az impulzust.
Ennél is rosszabb a helyzet, DAX -0.8%, USA tőzsdék full pirosban, kb. -0.3%. Úgy látszik csak itthon örülnek a rossz adatoknak, máshol annyira nem csípik.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!