Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
52ezer nagyon komoly ellenállás most már több mint két hete. Nemcsak hogy nem viszi át tartósan, de ha megpróbálja még kőkeményen vissza is basszák, most épp a richterrel. Valami nagyobb impulzusnak kellene jönnie ahhoz, hogy ez felfelé átvigye.
Hát ez részigazság, a részvényeik 1%-át eladták, mind2 fazonnak jóval több részvénye van, több ig tagnak 5-700e db, Vörös úrnak is, aki egyetemi tanár, Kovácsnak szintén.
Vagy nem. Csak kellett a pénz, vagy józan döntést hoztak ATH környékén. Ha jól végzik a dolgukat, úgy is kapnak még később is, de a részvényt nem lehet megenni. Előtte át kell váltani jó magyar forintra.
Szerintem nem kozmetikázás volt a cél, hanem valamilyen kötelező vásárlás lebonyolítása. Ma nem úgy néz ki, mintha bármilyen alap vásárolná, teljesen átlagos a forgalom.
Szerintem azon az árfolyamon nem volt szükség kozmetikázás miatt felkötni 6mrd-al. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy nagy alap elkezdi venni az viszont nem 1 napig fogja.
Tegnap szerintem az OTP mínuszban zárt volna, ha nincs az alapok művelete a záróban (hónap utolsó napja). Az kissé torzított. Kíváncsi leszek ma mit hoz a vége.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!