Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szemfüles észrevétel, ott a pont. Akkor a sávon kívülre rakott megbízások arra jók, ha egyszer a jövőben arra jár az ár, de a trader esetleg nincs jelen. Kvázi meg lehet úgy is adni megbízást, hogy csak akkor teljesüljön, amikor az alaptermék valamelyik irányba tör egy szintet. ui.: a 300+ oldalt én sem olvastam végig, gyanús hogy nem is fogom. :)
Én nem kereskedem aktívan certivel, néha van, főleg short oldalon. Meg kell nézni a BÉT kereskedési szabályzatát, végigolvasni (300+ oldal), a vonatkozó certiszabályokat stb. A certifikatok nagyon szabályozott termékek, biztosan elérhető rá valahol egy szabályzat és leírás, meg kell keresni.(én nem fogom) Ha valaki beleássa magát és van fontos info, megosztja, akkor azt megköszönöm!
Soronkívüli tájékoztatás Alulírott Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: III/75.005-19/2002, E-III/324/2008, tőzsdetagság: BÉT) az alábbi soron kívüli tájékoztatást teszi közzé. Az Erste MOL Turbo Long 53 warrantból (EBMOLTL53; ISIN: AT0000A2RXQ8) a teljes kibocsátott mennyiség 250,000 darab. A forgalmazás során ezt a mennyiségi korlátot elértük, így ezekre a papírokra a Kibocsátó Erste Group Bank az eladói oldalon 0 darabszámmal jegyez árat, de kereskedni az árjegyzői ársávon belül lehet (a warranttal rendelkező ügyfelek zavartalanul el tudják adni a papírjaikat). Amint a kibocsátó vissza tud vásárolni elegendő mennyiséget a papírból, az eladói oldali árjegyzés újraindul. Budapest, 2021. augusztus 23. "kereskedni az árjegyzői ársávon belül lehet"- itt lehet a megoldás, de nem ástam bele magam a témába.
Tegnap is volt hasonló. Gondoltam is, hogy majd adok én neki, de végül meggondoltam magam. Most, hogy az eladási oldalon nincs árjegyző, szerintem nem tudja, mennyi is lehet a reális ár.
Most is bent állt 1910 db MOLTL53-ban 450-en, majd leugrott 1800 db-ra, most meg felment 2000 db-ra 500 forinton (egyébként messze a piaci ár felett). Direkt rápróbáltam, de ismét nem teljesült.
mert nincs aki adja ersténél nincs is bux short certi a 20000 pontos bux emelkedés az összes shortolót kinyírta aki meg a longon keresett 20000 pontot az egyenlőre pihen
indul a magyar tapering kivezetés a fed előtt jár az mnb A várakozásoknak megfelelően 30 bázisponttal emelte irányadó kamatát mai ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa, 15 órakor pedig megjelent a döntés indoklása is. Ebben nem is a kamatdöntés indoklása volt a legnagyobb meglepetés, hanem az a bejelentés, hogy a mai nappal a Monetáris Tanács az állampapír-vásárlási program fokozatos, a piaci stabilitás fenntartásának szempontjait figyelembe vevő kivezetésének megindítása mellett döntött. Ezzel párhuzamosan a monetáris tanács a mai ülésén a Növekedési Kötvényprogram keretösszegét 400 milliárd forinttal 1550 milliárd forintra emelte./portfolio/
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!