Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nyito ota vaktaban dobalom a kontikat, pont akkor amikor egyutt volt a ket 750es ajanlat, akkor dobtam 750en kis longot, jobbat nem tudtam, semmit nem latni
El is készült, ki is tört (akárcsak a vezérbika OTP), ám közben HUF-ban elfogyott a craft, az pedig - ha esetleg csak átmenetileg is - de megfordíthatja a tőkeáramlást és kifoghatja a szelet a BUX vitorlájából is.
Amig megy bux venni kell meg. Irto fura a menet, mert verik ra , de emelkedik. Ma otpt vettek, de abban is volt 18180korul kis gyengeseg, alig ment at par darabbal 18200on, majd bum par szazzal le 18150re.. majd megint fel 18210. Molt nyomtak le 2400ala 20K-val szoritva/adva, richtert szinten adtak a delelotti 8900feletti szontekrol minuszba 8810ig, majd utolso percekben megint fel. Erthetetlen, de ha ling, hat long
A te mániád a forgalom, akkor miért nem nézed intraday? Elején nagy forgalmú felrántás aztán hagyják kis forgalommal csorogni végén megint forgalommal fel
Nem azert adtak.. Elotte vegig mutyiztal, meg robot, arjegyzo balheztal, hogy mekkora mutyi emelkedes. Aztan hirtelen jott az 52800as celar :) En nem adtam, de fura volt nekem is, ezert gondolom ez lehetett. Hulyeseg ez a plusz/minusz, de sokan ebben elik ki magukat. Pedig semmi nem valtozik ettol
Volt hati lo gom ma, kiraztak a 300as ontes utan 420on 10K-mal, mini nyero, veget meg felzarjak, mikozben verik egesz delutan richter es Mol parost. Ez ilyen, mar megszoktam. Kis papir longomat is csak csipdesik, nem tepik ..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!