Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én nem tudom, hogy 1-2-3-4 volt-e, vannak más gondolataim, ráadásul ha megnézed az OTP belső szerkezetét (mint a legnagyobb bux komponens - ezt figyeltem az elmúlt fél évben), az 5. hullámok rendre megnyúltak, jobban mint a 3+1 együtt. Miért ne lehetne 1+3 Ha ricsi elmegy 10K+-ra, OTP meg nyúlik, akkor a Bux bármeddig elmehet, még a MOL nélkül is, pedig a MOL-ban is úgy tűnik van potenciál, akár ATH is extrém esetben. Nem vagyok überoptimista, de amíg az indikátorképek nem mutatnak magasabb idősíkokon olyan fordulós lehetőséget, mely 50%-nál nagyobb bekövetkezéssel jár, addig long a király. A BUXnál is írtam, az indikátorok nem mutatják a sikeres short esélyét, magasabb idősíkon, ezért zártam anno ott a shortot ahol, nem húzták be a magasabb tf-ket. Szenvedett lefelé 30x napot, majd 5 kereskedési nap ATH-ra húzta. Magas heti záró az álmos könyvek szerint további emelkedést mutat, statisztikailag legalábbis. Marad az OTP/Richter/forint long pozi, elég kényelmesen +500pip/pont mindegyikben van a beszállóhoz képest, ráadásul részzárásokkal már pluszos, sl 0.
2020 11 08 heti bux alj 32311 én azóta nem láttam shortjelet a saját rendszeremben, nem bánom, hogy nem láttam....... és még most sem látok, de minden sorozat megszakad, kérdés mikor és milyen értékről, azért a nyáron emiatt nem izgulnék sokat, csak amennyire a piac alázatra tanított az évek alatt. És az nagyon nagy! mol célár 2650-2800-3200??? richter 8800-9200-10000 ha csak a köztesek vannak meg egy 17k feletti otp-vel akkor az kb minimum 53k de lehet 55-56k továbbra sem rendelkezem bux kontival( mol-richter-mp long és eurhuf eladás) Mindenkinek szép hétvégét, jó találatokat!
Igen, a korábbi verzióban nálam is onnan indult, de mivel - akkor a teljes mozgás egy csatornában lenne, nem tetszett; - stoch M15-ben nagyon mélyen van, kevés esélyt adok annak, hogy innen törne le, inkább kellene még egy top; - OTP-t 4-es oldalazó abcde-ben sejtem, amiből szintén kellene még egy kis top, ez pedig még kicsit lökhet a BUX-on is, így átszámoztam erre a mostanira.
Ettől még megbízható bank, nekem sosem okozott még kárt, megéri itt bankolni. SPQR említetted a MOL-t és a Richtert, OTP-ről nem beszéltél, milyennek látod a jövőképét, hiszen a moratórium jövőképe érdekes, emellett az akvizíciókról mit gondolsz, olyan államokban megjelenhet ahol jelentős a jövedelmezőség, tehát Üzbegisztán és régiója?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!