Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
490ezret csak leadtak, mert -1%, nem plusz. Én nem akarok vitázni, elfogadom a pozitív várakozásokat, más is elfogadhatja amit én írok. Nyugodtan jöhetnek a pozitív példák mástól. Mindenki írja, amit lát és gondol.
Matolcsy mai: "Külső környezetünk tartósan és kedvezőtlen irányba változik. Még tart a 2020-ban indult nehezebb „hétéves időszak” és még jön öt viharos év. Kritikus szakaszába lép az „új harmincéves háború”, ami 2001-ben indult és most az USA és Kína szembeállásának hosszú szakaszába érkezett. A technológiai forradalmak teljes fordulatot hoznak a pénz, az energia, az adatok, a feldolgozóipar és a hadviselés területén. Közben beléptünk a gazdaságtörténet új „ötvenéves” és „nyolcvanéves” szakaszaiba is. Várható tehát az 1970-es évtized és az 1940-es évtized gazdasági mintázatainak újraéledése. Egyre nagyobb egy új és erős pénzügyi válság valószínűsége a világgazdaságban. "
Belementünk a nyárba, mindenki pihen, jó az idő, ráadásul hétfő és délelőtt... és még a gyorsjelentés előtt isvagyunk, szval forgalmat most balgaság várni, el kell menni pihenni, tekerni, feltöltődni, mert az ősz hozhat viharokat a tőzsdén is.
Köszi! Jó chartok! Én nagytöbbségét megköszönöm de általában kapok rá vagy 3 mínuszt! Volt hogy egy általam jónak tartott chartra csak annyit írtam : köszi, erre jött 5 mínusz :)
Köszönöm szépen. Arra is kevesen veszik a fáradtságot, hogy megköszönjék, nem is várom el, de jól esik :) Forint: egyelőre csatornában esik, átfedéses szerkezettel, ami diagonálra utal, talán el is készült, így jöhet belőle valami felfelé. Ha 359 körüli feljön az EURHUF egy korrektív szerkezettel, akkor ott jó short lehetőség adódhatna.
Gratulálok az elképzelések papírra vetéséhez, és jó irányba működő megvalósulásához! Kevesen vannak akik vállalják a véleményüket ELŐRE, és micsoda szép találat, amikor az ül is! Szóval gratulálok még egyszer. , ha már bejöttél beköszönni ide, jól tetted!!! , ha lesz frissítésed eurhuf-usdhuf ról szívesen venném a véleményed, hogy mi látszik onnan? köszönöm, és szép napot!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!