Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Azt nem mondom, hogy holnap is megy majd annyit mint ma, de a mai forgalmat, ath-t látva biztosan fogunk még a közeljövőbdn ATH-t látni OTP-ben és így valószínűldg BUX-ban is. Nem változott semmi, pénzbőség van, gazdaság robog, jegybank szigorít és gyakran ellenmozgunk a nyugattal, átvonul a tőke (Te is ezt teszed ha másban látsz nagyobb potdnciált).
A kis szemétládák azért még beleraktak két nagyobb halálkanyart, mielőtt kilőtték volna az ellenkező irányba. Megy a machináció rendesen. Egy ilyen erős kitörésről nehezen hiszem, hogy ne folytatódna még legalább az elkövetkező két hétben, de a nagy forgalmak miatt itt most egy kis megálló jöhet. Lehet nem is fog már jelentősen továbbmenni a hosszú hétvégéig. Vagy oldalazásra, vagy zászlózós korrekcióra számítok inkább a napokban, egy ebből való kitörést újra megvennék https://gamepod.hu/dl/upc/2021-08/36308_bux_2021_08_17.png
Köszönöm ajánlásod. :-) A mínuszoknak azért van jelentősége (szerintem), hogy érzelemből adja valaki, v. a tartalomra. Ha egyik sem, akkor baj van... Nála.
A Covid mélypont óta megtett emelkedő hullámok (egyre gyengülő) %-os arányának folytatásával, illetve a korábban már említett zászlóval nekem elég jó volt a 17,5k, mint célár, de tény, hogy továbbment és mehet még a bulivonat.
Törölt felhasználó2021. 08. 17. 17:46
Bux: +1443, ATH 51626,62 + 2,88% OTP:+840, új ATH 17520, +5,04% Richter: +225, +2,56%, ATH -val még adós MOL: +24, +1 % - ma lemaradó Erős nap, nagy forgalommal.
Kedves ALANFED! Lehet a 'vakítás, lehet a 3. péntek is. De akkor is nagy a különbség, miközben tolták az 53-60-94 db-okat. Én inkább arra gondolok (lehet rosszul), hogy nyitna 1-2 valaki nagy cápa tömegével (váltott Ft-ot bőven), de csak lentebbre van néhány 10-20 kisbüfi 1-2-3-10-20 ellenlábbal.
minuszolóka! Ha már osztogatod az értékelésnek szánt pontokat... Olvasnám tisztelettel a te konkrét időpont, időintervallum, v. értékpont beírásodat. 'Osztán nosza haj!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!