Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem is ez a bajom, tegnap eladtam mindet Elliott alapon, de ilyen cefetül, ennyi kétséggel nyerő trade után még nem feküdtem le aludni, mer' ugye itt a gyj, hétfőn még lehet venni osztiért, reggel meg látom a számait... De kitartottam a stratégia mellett, meglátjuk, hogy fogadja a piac, mennyire megbízható a stratégia, amire alapozva döntöttem.
Szerintem itt lezarhatjuk a temat. Nem kommentelem. Irto nagy off lett egy semmibol, es megy a szajkarate. Szikasos. Maradjunk most tozsdenel es mindenki megnyugszik
Milyen felfogásra gondolsz konkrétan, említenél egy konkrét példát kérlek?
Törölt felhasználó2021. 08. 06. 08:18
MOL: kis eséssel indulhat 2470 körül támasz, onnan akár a tegnapi tető közelébe is emelkedhet Richter: konszolidációs napnak indult, új lokális csúcson zárt, akár egy kis megnyugvással mehetünk vissza 8600-ra, alacsony forgalommal OTP: sáv, jelentés előtt lehet már nem lesz nagy mozgás, mindenki megtette a tétjeit, aki akart átstrukturált/rotált a másik kettőbe A hetes gyertyák eddig erősek, Bux is maradhat magasan, a hetes gyertya nem utal fordulatra (nem zárt!), rsi fenntartható bullban, macd div látványos besülés, rsi bullish csúzli hozz(t)a a kötelezőt. Intraday vételi klimaxok sora, klimax eladás napon belül eddig nem hozott a konyjhára. Napos Pinocchio bar lenne, de nem az (!), a napos 2*3 Three White Soldier menetel(t), erős a trend, eddig nem volt korrekció, ha a három nagy összeáll lehet egy konszolidációs nap.
Kérlek, annyit politizálsz amennyit akarsz. Te döntésed, én a politikát offolom. A topicgazda meg eldönti, milyen beírás maradhat, milyen nem. Legyen szép napod: sok mollal, richterrel:))
Nem a multikkal van a gond hiszen azok transzparensen átlátható módon működnek és tulajdonosi érdekek érvényesülnek náluk, tudod jól h nem a vállalatok a korruptak hanem a keresztény álca mögé bújó politikai erők amelyek hataloméhesek és képmutatók, semmi közük a Bibliai igazságokhoz, Jézus Krisztus mikor említett olyan egyházat amely politikai támogatásra törekszik és összefonódik politikai érdekekkel? A liberalizmus az egy jog nem egy erkölcsi színvonal, pusztán döntési szabadság.
Ő szállt belém , én tegnap is mondtam hogy a tudását elismerem de a felfogását nem. De még mielőtt írni kezdték most reggel sokan előre szólok feleslegesen... nem megyek el.
Szevasz, olvasd el amit írsz, csak a magad igazát keresed, provokálod SPQR-t, inkább meg kéne köszönni neki h átadja a tudását! SPQR egy valódi példakép, akit ráadásul ismerek, remélem még látom személyesen, igazán megkedveltem, remélem emlékszik rám.
Jó reggelt Neked is. Mi lenne , ha elhúznál innen a vérbe, megbízóid már elégedettek, nem a lényegről beszélnek itt sokan ( bux) , hanem valamiről , ami kettészakítja a társadalmat, árkot ás, ellenséget kreál…. Szóval húzz a …….oda!
Ha Orbán facebookozik, Dajcstomika vagy Varga Judit, akkor az isteni, ha az MTI/M1M5/KESMA telehazudja az országot, azzal nincs bajod, ha a NER felvásárolja az országot, az maradhat, ha az iskolában akarják a gyerekedre kényszeríteni az idétlen eszméket Rózsika irányítása alatt, akkor az helyes.... Pont azzal van bajod, amit a rezsim csinál! Kívánok neked virágos, napsütéses boldogságot és gyűlöletmentes békességet! Tárd fel lelked mélyén a sérüléseket, találd meg a megbékélést a sötét fantomjaiddal, engedd el félelmeidet és szeresd felebarátaidat! Végezetül hagyd el ezt a közösségi média felületet, hiszen amúgy sem szereted, had maradjon meg ez a topik, annak, aminek megszületett, a BUX-ról és a magyar multikról (OTP, MOL) szóló szabad vélemények közvetítésének!
A neoliberalis gondolkodással van bajom. Pl a közösségi médiák túlhatalma , szólás és vélemény szabadság speciális értelmezése,multik hatalmai, idétlen eszmék kergetése(lmbtq,meetoo), álcivil szervezetek megléte és a véleményük közvetítése a társadalomra,csak a polkorrekt mainstream vélemények elfogadása ,a többi üldözése tűzzel vassal stb Sorolhatnám napestig. Amiket te leírtál az még szép és jó eszme rendszer volt amíg a neoliberalizmus ki nem fejlődött
A liberális eszmerendszer melyik pontjával nem értesz egyet? személyes szabadság? törvény előtti egyenlőség? szabad piac? szabad kereskedelem? magántulajdon? lelkiismeret és életmód szabadság? vallásszabadság? az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe? szólás szabadság? kormányzati átláthatóság? jogállam? szabad választás? a gondolatok szabad áramlása? Kossuth Lajossal, Széchenyi Istvánnal "a legnagyobb magyarral" mi a problémád?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!